۶ نظر
غذا با ماهی

غذا با ماهی؛ طرز تهیه انواع غذای رژیمی با ماهی

تعداد بازدید

3428

زمان مطالعه

8 دقیقه

آخرین به روز رسانی

۱۶ شهریور ۱۴۰۲
فهرست مطالب

    غذا با ماهی یک غذای سالم و سرشار از مواد مغذی است و مصرف آن برای رژیم های‌مختلف توصیه می‌شود. قرار دادن ماهی در رژیم غذایی‌تان نه تنها باعث می‌شود که پروتئین‌ها و ویتامین‌ها و مواد معدنی مختلف را دریافت کند بلکه از برای سلامتی فایده زیادی دارد و از بسیاری از بیماری‌ها جلوگیری می‌کند. در این مطلب با ما باشید تا طرز تهیه ۱۶ غذا با ماهی را به شما آموزش دهیم.

    ماهی با پوره لوبیا

    کالریپروتئینکربوهیدراتچربی
    ۳۹۰۳۷ گرم۳۵ گرم۱۱ گرم

    مواد لازم

    • گوجه گیلاسی: ۵ عدد
    • فیله ماهی: ۵۰۰گرم
    • لوبیای پخته شده: ۵۰۰ گرم
    • سیر: یک حبه
    • ریحان: ۵ برگ
    • روغن زیتون: ۱+۱ قاشق چای خوری
    • پوست لیمو رنده‌شده: ۱ قاشق غذاخوری
    • آبلیمو: یک قاشق غذاخوری

    طرز تهیه

    1. برای تهیه این غذا با ماهی، ابتدا گوجه‌ها را با روغن زیتون و کمی نمک و فلفل، مزه‌دار کنید.
    2. حالا فیله‌ها را مزه دار کنید و پوست لیمو‌ رنده‌شده را روی آن‌ها بریزید.
    3. فیله‌ها را کنار گوجه‌ها در فر قرار دهید و فر را روی درجه حرارت ۱۷۶ درجه سانتیگراد و برای ۱۰ دقیقه تنظیم کنید.
    4. سپس لوبیای پخته‌شده را به همراه یک حبه سیر، در مخلوط‌کن بریزید و روغن زیتون و آبلیمو را به آن اضافه کنید.
    5. نمک، فلفل و ریحان را به مواد بیفزایید و همه را باهم مخلوط کنید.
    6. ماهی و گوجه پخته‌شده را از فر خارج کنید و کنار پوره لوبیا قرار دهید. از غذای خوشمزه‌تان لذت ببرید.

    سالمون با حمص

    کالریپروتئینکربوهیدراتچربی
    ۴۳۰۳۲ گرم۴۰ گرم۱۶ گرم

    مواد لازم

    • فیله سالمون: ۴۰۰ گرم
    • نخود پخته‌شده: ۴۰۰ گرم
    • خودفرنگی پخته‌شده: ۲۰۰ گرم
    • ماست یونانی: ۱۰۰گرم
    • برگ نعناع: ۷ عدد
    • برگ اسفناج: چند عدد
    • تربچه: دو عدد

    طرز تهیه

    1. ابتدا فیله سالمون را با روغن، نمک، فلفل و دو برش لیمو مزه‌دار کنید.
    2. سپس ظرف را به‌مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید و دمای آن را روی ۱۷۶ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
    3. حال برای تهیه حمص، نخود پخته شده و نخود فرنگی پخته شده را در مخلوط‌کن بریزید.
    4. مقدار اندکی نمک، فلفل به همراه نعناع و ماست یونانی اضافه و مواد را مخلوط کنید.
    5. برای سرو غذا از چند عدد برگ اسفناج، دو تربچه و یک قاشق غذاخوری آبلیمو استفاده کنید.
    6. در آخر ماهی پخته شده را در کنار حمص بگذارید و مقداری نمک، فلفل و آبلیمو روی مواد بریزید.

    غذا با ماهی شما حاضر است؛ نوش جان!

    ماهی با سیب‌زمینی

    کالریپروتئینکربوهیدراتچربی
    ۳۶۰۳۰ گرم۳۵ گرم۱۲گرم

    مواد لازم

    • سیب‌زمینی کوچک: ۷۰۰ گرم
    • فیله ماهی: ۶۰۰ گرم
    • آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
    • روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
    • پوست لیمو: دو قاشق غذاخوری
    • شوید تازه: یک قاشق غذاخوری

    طرز تهیه

    1. برای تهیه این غذا با ماهی سیب زمینی‌ها را برش دهید و با نمک، فلفل، روغن زیتون و پوست لیمو مزه‌دار شان کنید.
    2. سیب زمینی‌ها را همراه با فیله ماهی برش خورده در سینی فر قرار دهید.
    3. برای مزه‌دار کردن فیله ماهی از روغن زیتون، پوست لیمو، نمک و فلفل استفاده کنید.
    4. سینی را در فر قرار دهید و آن را برای پانزده دقیقه روی دمای ۱۷۶ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
    5. برای چاشنی از شوید تازه، آبلیمو، روغن زیتون، نمک و فلفل استفاده کنید. غذای خوشمزه‌تان حاضر است!

    ماهی کاد

    کالریپروتئینکربوهیدراتچربی
    ۳۰۰۳۱ گرم۱۴ گرم۱۳گرم

    مواد لازم

    • فیله کاد: ۴۰۰ گرم
    • فلفل دلمه‌ای: یک عدد
    • اسفناج: ۴۰۰ گرم
    • پنیر کم چرب: ۱۰۰گرم
    • پنیرپارمسان: یک قاشق غذاخوری
    • پونه کوهی: مقدار اندکی
    • روغن زیتون: یک قاشق چای خوری

    طرز تهیه

    1. برای تهیه این غذا با ماهی، فیله کاد را با روغن زیتون، نمک، فلفل و مقدار کمی پونه کوهی مزه‌دار کنید.
    2. آن را به مدت ۱۵ دقیقه و با دمای ۱۷۶ درجه سانتیگراد در فر قرار دهید.
    3. یک حبه سیر را ریز ریز کنید و با یک قاشق چای خوری روغن زیتون سرخ کنید.
    4. حالا اسفناج را خرد و اضافه کنید و برای پخت، درب ظرف را بگذارید.
    5. بعداز مدتی، به مواد نمک و فلفل بزنید.
    6. در آخر ماهی را روی مواد پخته‌شده قرار دهید و از غذا با این ماهی خوشمزه لذت ببرید!

    سالاد سبزیجات با سالمون

    کالریپروتئینکربوهیدراتچربی
    ۱۸۰۲۶ گرم۱۴ گرم۱۶گرم

    مواد لازم

    • فیله سالمون: ۱۲۰ گرم
    • برگ کاهو: دو عدد
    • گوجه فرنگی: یک عدد
    • خیار متوسط: یک دوم
    • فلفل دلمه‌ای متوسط: یک‌چهارم
    • جعفری: یک قاشق غذا خوری
    • آویشن تازه: مقدار اندکی
    • لیموترش: دو اسلایس

    طرز تهیه

    1. فیله سالمون را به همراه لیمو ترش، آویشن و مقداری نمک و آب بپزید.
    2. کاهو، گوجه فرنگی، خیار و فلفل دلمه‌ای را خرد و ترکیب کنید.
    3. جعفری تازه و مقداری نمک، فلفل و آبلیمو به مواد بیفزایید.
    4. در آخر سالمون پخته‌شده را با تزیینی از آویشن در کنار سالاد قرار دهید. غذا با ماهی شما حاضر است!

    ماهی سالمون با سبزیجات

    کالریپروتئینکربوهیدراتچربی
    ۲۸۰۲۳ گرم۱۳ گرم۱۵ گرم

    مواد لازم

    • گوجه فرنگی: یک عدد
    • پیاز متوسط: یک‌چهارم
    • جعفری: یک قاشق غذاخوری
    • آبلیمو: یک+یک قاشق غذاخوری
    • روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
    • سالمون: ۴۰۰گرم
    • ذرت: ۱۰۰گرم
    • پودر زیره و فلفل قرمز: مقدارکمی
    • پاپریکا و پودر پیاز: مقدار اندکی

    طرز تهیه غذا با ماهی سالمون

    1. ابتدا پیاز، گوجه‌فرنگی و جعفری را خرد کنید و در ظرفی بریزید.
    2. سپس ذرت، نمک، فلفل و آبلیمو را به آن اضافه کنید.
    3. برای تهیه سس سالمون، پودر زیره، فلفل قرمز، پاپریکا، پودرپیاز، نمک و فلفل را با روغن زیتون ترکیب کنید.
    4. برای مزه‌دار کردن ماهی، ابتدا آن را با یک قاشق آبلیمو و سپس با سسی که تهیه کرده‌اید، آغشته کنید.
    5. فیله مزه‌دار شده را بپزید و در کنار مخلوط سبزیجات قرار دهید و از این غذا با ماهی لذت ببرید.

    سالاد استیک ماهی تن و اسفناج

    کالریپروتئینکربوهیدراتچربی
    ۳۵۰ ۴۷ گرم ۹ گرم۱۴ گرم

    مواد لازم

    • پیاز: یک چهارم
    • قارچ: ۲۸ گرم
    • اسفناج: ۵۸ گرم
    • گوجه: یک دوم
    • پونه کوهی خشک شده: یک دوم قاشق چای خوری
    • آویشن خشک شده: یک دوم قاشق چای خوری
    • رزماری خشک شده: یک دوم قاشق چای خوری
    • آب لیمو: یک دوم قاشق غذاخوری
    • استیک ماهی تن: ۱۴۱ گرم

    طرز تهیه

    1. برای درست کردن این غذا با ماهی ابتدا پیازها و قارچ‌های خرد شده را به همراه سیر پوره شده در مقداری روعن تفت دهید؛
    2. سپس برگ‌های اسفناج را اضافه کنید و درب تابه رو ببندید تا به خوبی بپزند؛
    3. گوجه‌های خرد شده را به همراه پونه کوهی، آویشن، رزماری، نمک، فلفل و آبلیمو به مخلوط اضافه کنید؛
    4. در نهایت استیک ماهی تن را به همراه پونه کوهی، رزماری، نمک و فلفل در تابه بپزید و همراه با موادی که آماده کردید، نوش جان کنید.

    سالاد تن ماهی با سبزیجات

    کالریپروتئینکربوهیدراتچربی
    ۳۳۰ ۳۳۰ گرم۲۳ گرم۱۱گرم

    مواد لازم

    • لوبیای سبز آب‌پز: ۵۴ گرم
    • سیب زمینی: ۸۵ گرم
    • تربچه: یک چهارم
    • گوجه گیلاسی: ۵ عدد
    • برگ کاهو: دو عدد
    • تخم مرغ آبپز: یک عدد
    • تن ماهی: ۱۱۵ گرم
    • روغن زیتون: یک قاشق چای خوری
    • سرکه: یک قاشق چای خوری
    • خردل: یک قاشق چای خوری

    طرز تهیه

    1. برای تهیه این غذا با ماهی ابتدا سر و ته لوبیا را بگیرید؛
    2. مقداری آب و نمک در قابلمه بریزید تا جوش بیاید و بعد لوبیاها را اضافه کنید؛
    3. سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید و مکعبی خرد کنید و با مقداری آب و نمک آنها را بپزید؛‌
    4. تربچه، گوجه و کاهو را خرد کنید و تخم مرغ را در آب بپزید؛
    5. در ادامه تمامی مواد خرد شده را به همراه تن ماهی و تخم مرغ آبپز در ظرفی سرو کنید؛
    6. در نهایت روغن زیتون، خردل، سرکه سفید، نمک و فلفل را با هم ترکیب کرده و به سالاد اضافه کنید.

    سالاد تن و سیب زمینی

    کالریپروتئینکربوهیدراتچربی
    ۳۱۰ ۳۵ گرم ۳۱ گرم۵ گرم

    مواد لازم

    • سیب زمینی:۱۵ گرم
    • برگ کاهو: دو عدد
    • خیار: یک عدد
    • تربچه: ۳ عدد
    • پیازچه: یک عدد
    • تن ماهی: ۱۱۳
    • ماست کم چرب: یک قاشق غذاخوری
    • مایونز: یک قاشق غذاخوری
    • سرکه سفید: یک قاشق چای خوری

    طرز تهیه

    1. ابتدا سیب زمینی‌ها را مکعبی خرد کنید و با مقداری آب و نمک به مدت ۱۰ دقیقه بپزید؛
    2. سپس کاهو، خیار، تربچه و پیازچه را خرد کنید و به همراه تن ماهی در ظرفی بریزید؛
    3. در ظرفی دیگر ماست کم چرب، مایونز و سرکه سفید را مخلوط کنید؛
    4. در نهایت سیب زمینی آبپز و سس را به سالاد اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید.

    غذا با ماهی شما آماده است. نوش جان!

    سالاد سالمون و سبزیجات

    کالریپروتئین کربوهیدراتچربی
    ۳۶۰ ۲۶ گرم۱۸ گرم۲۰ گرم

    مواد لازم

    • فیله سالمون: ۱۱۵ گرم
    • پاپریکا: یک چهارم قاشق چای خوری
    • سیر: یک عدد
    • عسل: یک دوم قاشق غذا خوری
    • سس سویا کم نمک: یک دوم قاشق غذاخوری
    • برک گاهو: دو عدد
    • گوجه: یک عدد
    • خیار: یک چهارم
    • جعفری: یک دوم قاشق غذاخوری
    • آب لیمو: دو قاشق غذاخوری

    طرز تهیه

    1. برای درست کردن این غذا با ماهی، ابتدا فیله سالمون را با نمک، فلفل و پاپریکا مزه دار کنید؛
    2. سیر، عسل، سس سویا به همراه دو قاشق غذاخوری آب را با کمی روغن تفت دهید؛
    3. فیله سالمون رو به مخلوط اضافه کنید و دو طرف آن را بپزید تا طلایی شود؛
    4. پس از آن کاهو، گوجه، خیار، فلفل دلمه‌ای و جعفری را خرد کرده و در ظرفی بریزید؛
    5. سپس مقداری آب لیمو، نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنید؛
    6. در نهایت سالمون آماده شده را با سالاد در بشقاب مناسبی سرو کنید.

    سالاد ماهی و اسفناج

    کالریپروتئینکربوهیدراتچربی
    ۳۲۰ ۲۵ گرم۱۷ گرم۱۷ گرم

    مواد لازم

    • روغن زیتون: یک قاشق چای خوری
    • ماهی مرکب: ۱۱۳ گرم
    • سیر: یک عدد
    • گوجه گیلاسی: ۸۵ گرم
    • آب لیمو: یک قاشق غذاخوری
    • رب گوجه: یک قاشق چای خوری
    • ریحان خشک شده: یک چهارم قاشق چای خوری
    • اسفناج: ۸۵ گرم
    • زیتون سیاه: ۵۶ گرم
    • پنیر پارمزان: یک دوم قاشق غذاخوری

    طرز تهیه

    1. ابتدا ماهی مرکب را با سیر پوره شده در مقداری روغن تفت دهید؛
    2. سپس گوجه‌ها را خرد کرده و به همراه آب لیمو، رب گوجه و دو قاشق آب به تابه اضافه کنید؛
    3. در ادامه ریحان خشک شده و برگهای اسفناج را اضافه کنید و درب تابه را ببندید تا مواد بپزد؛
    4. پس از نرم شدن اسفناج‌ها، زیتون سیاه، نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنید؛
    5. پس از سرو این غذا با ماهی در ظرف مناسب، آن را با پنیر پارمیزان تزیین کنید.

    سالاد کینوآ و انبه با سالمون

    کالریپروتئینکربوهیدراتچربی
    ۴۰۰۲۵ گرم۴۱ گرم۱۶ گرم

    مواد لازم

    • سیر: یک حبه
    • عسل: یک قاشق چای خوری
    • خردل دیژون: یک قاشق چای خوری
    • روغن زیتون: یک قاشق چای خوری
    • فیله سالمون: ۱۱۵ گرم
    • کدوسبز: یک دوم
    • فلفل تند: یک دوم
    • کینوا پخته: یک دوم پیمانه
    • انبه: ۸۵ گرم
    • جعفری: یک قاشق غذاخوری

    طرز تهیه

    1. برای تهیه این غذا با ماهی ابتدا سیر را خرد کرده و سپس در ظرفی با عسل و خردل مخلوط کنید؛
    2. سالمون را در تابه با کمی روغن قرار دهید، سپس آن را کاملا با سس آغشته کرده و تفت دهید؛
    3. کدو را خرد کرده سپس با نمک و فلفل در تابه ای با کمی روغن تفت دهید؛
    4. فلفل، انبه و جعفری را خرد کنید و با کینوا در ظرفی با هم مخلوط کنید؛
    5. در نهایت تمامی مواد آماده شده را در ظرفی سرو کنید.

    ساندویچ ساردین و فلفل دلمه‌ای

    کالریپروتئینکربوهیدراتچربی
    ۲۲۰۱۸ گرم۱۳ گرم۱۰ گرم

    مواد لازم

    • فلفل دلمه‌ای: یک دوم
    • نان تست: دو عدد
    • کنسرو ساردین: ۱۱۵ گرم
    • تره: دو قاشق غذاخوری

    طرز تهیه

    1. فلفل دلمه‌ای‌ها را خرد کرده و سپس در سینی فر با کمی نمک، فلفل و روغن به مدت ۱۵ دقیقه و با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید و بپزید؛
    2. سپس فلفل دلمه‌ای، ساردین و تره را بر روی نان‌های تست برشته قرار دهید؛
    3. در نهایت تست‌ها را در ظرفی سرو کنید و این غذا با ماهی را نوش جان کنید.

    خوراک ماهی و هویج

    کالریپروتئینکربوهیدراتچربی
    ۳۲۰۳۷ گرم۱۷ گرم۱۲ گرم

    مواد لازم

    • ماهی تونا: ۱۱۵ گرم
    • هویج: یک عدد
    • آب سبزیجات: ۳ قاشق غذا خوری
    • سیر: یک حبه
    • اسفناج: ۸۵ گرم
    • عسل: یک دوم قاشق غذا خوری
    • روغن زیتون: یک قاشق چای خوری

    طرز تهیه

    1. ابتدا ماهی تونا را در تابه با نمک، فلفل و روغن به خوبی تفت دهید؛
    2. هویج و سیر را خرد کرده سپس با آب سبزیجات، نمک و فلفل در تابه‌ای تفت دهید؛
    3. بعد از اینکه کمی اسفناج‌ها پخت، آن را به تابه اضافه کنید و درب تابه را بگذارید تا کمی نرم شود؛
    4. در نهایت عسل و ماهی را به تابه اضافه کرده و بعد از کمی تفت دادن، غذا با ماهی‌تان را در ظرفی سرو کنید.

    ساندویچ ساردین و نخودفرنگی

    کالریپروتئینکربوهیدراتچربی
    ۲۹۰۲۲ گرم۲۲ گرم۱۲ گرم

    مواد لازم

    • پیازچه: یک عدد
    • نخود فرنگی پخته: ۱۵۰ گرم
    • آب لیمو: یک قاشق غداخوری
    • کنسرو ساردین: ۱۱۵ گرم
    • برگ نعنا: ۴ عدد
    • روغن زیتون: ۲ قاشق چای خوری
    • نان تست: دو عدد

    طرز تهیه

    • ابتدا پیازچه و برگ نعنا را کرده و به همراه نخود فرنگی در ظرفی بریزید؛
    • سپس آب لیمو، نمک، فلفل و روغن زیتون را در ظرفی بریزید و نخودها را له کنید؛
    • مواد را بر روی نان‌های تست پخش کرده و روی هر کدام ساردین و فلفل بگذارید؛
    • این غذا با ماهی آماده است؛ نوش جان!

    کتلت تن ماهی و کدو

    مواد لازم

    • پیاز: یک دوم
    • تن ماهی: ۲۰۰ گرم
    • کدو سبز: یک عدد
    • آرد سوخاری: یک پیمانه
    • جعفری: ۲ قاشق غذاخوری
    • آب لیمو: یک قاشق چای خوری
    • تخم مرغ: دو عدد
    • روغن زیتون: یک قاشق چای خوری

    طرز تهیه

    1. برای تهیه این غذا با ماهی، ابتدا پیازها را خرد کرده و با کمی روغن در تابه تفت دهید؛
    2. پیازها را همراه با تن ماهی در ظرفی بریزید سپس کدو سبز را رنده کرده و در همان ظرف بریزید؛
    3. سپس کمی آرد سوخاری، جعفری خرد شده، نمک، فلفل و آب لیمو به ظرف اضافه کنید؛
    4. تخم مرغ ها را در ظرفی هم بزنید و به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید؛
    5. باقی آرد سوخاری را در ظرفی دیگر بریزید و سپس به مواد شکل و هر کتلت را به آرد سوخاری آغشته کنید؛
    6. در نهایت کتلت‌ها را در تابه با کمی روغن سرخ کرده و نوش جان کنید.

    سخن پایانی

    غذا با ماهی یک ضرورت در برنامه غذایی شما است و نباید از این غذای مفید غافل شد؛ چراکه سرشار از ویتامین، مواد مغذی و لازم برای بدن شماست. در این مطلب چند غذا با ماهی به شما آموزش داده‌ایم که به صورت رژیمی پخته و آماده می‌شوند.

    لطفا به این مطلب امتیاز دهید
    (11 امتیاز) 4.6
    این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
    برچسب ها:
    ارمین ۱۳ مرداد ۱۴۰۲

    فیله ماهی نوشتین .. چه ماهیه .. استخوان نداره ؟ ما توو شمال ماهی بی استخوان ندارم .. در واقع اصلن دوس نداریم

    کارشناس فیتامین ۱۴ مرداد ۱۴۰۲

    فرقی نمیکنه. میتونید از ماهی استخوان دار استفاده کنید.

    نونو ۱۸ آذر ۱۴۰۱

    عالی ممنون

    کارشناس فیتامین ۱۹ آذر ۱۴۰۱

    سپاس دوست عزیز

    اعظمی ۰۷ بهمن ۱۴۰۰

    فیله ماهی با ماست میسازه؟

    کارشناس فیتامین ۰۷ بهمن ۱۴۰۰

    بهتره با هم سرو نشن

    ×
    app-presentation