یک نظر
Sending
User Rating 4.72 (18 vote)
مزه دار کردن مرغ

5 روش پخت رژیمی برای مزه دار کردن مرغ

تاریخ انتشار

12 مرداد 1399

تعداد بازدید

3481

زمان مطالعه

5 دقیقه

شما از چه روش‌هایی برای مزه دار کردن مرغ و غذاهای رژیمی بعد از تمرینتان استفاده می‌کنید؟

پیشنهاد می‌کنیم که چند تکنیک برای مزه دار کردن مرغ را یاد بگیرید تا بتوانید خوشمزه‌ترین خوراک مرغ بعد از تمرین را برای خودتان تهیه کنید. شک نداشته باشید که با همین کار به ظاهر ساده، انگیزه و انرژی‌تان برای داشتن یک تمرین قدرتمند بیشتر از قبل خواهد شد.

در شیوه‌هایی که فیتامین در ادامه این مطلب به شما آموزش می‌دهد، نیازی به غوطه‌ور‌کردن مرغ داخل پودر سوخاری فراوان و روغن ندارید، بلکه فقط می‌خواهیم با طعم‌ها و ادویه‌ها بازی کنیم. (خوشمزه‌ترین غذاهای پروتئینی بعد از ورزش)

 

 

5 روش پخت رژیمی برای مزه دار کردن مرغ و پخت آن

 

1. راز مزه دار کردن مرغ بعد از تمرین: مرغ بریان خانگی

مرغ بریان غذایی کامل و خوشمزه برای یک ورزشکار محسوب می‌شود و سرشار از پروتئین است. بدون شک با این وعده ورزشیِ خوشمزه، عضلاتتان هم از شما تشکر خواهند کرد.

 

مزه دار کردن مرغ

مواد اولیه

مرغ: ۱ عدد

سیر: ۵ حبه

لیمو: ۱ عدد

ادویه: به میزان لازم

رزماری: به میزان دلخواه

سیب‌زمینی شیرین: ۴ عدد

سبزی جعفری: به میزان دلخواه

 

شیوه پخت

  1. ابتدا دمای فر را در دمای ۲۰۰ درجه بگذارید؛
  2. لیموها را سوراخ کرده و همراه با رزماری و جعفری داخل شکم مرغ قرار دهید؛
  3. سیب‌زمینی شیرینِ سرشار از فیبر را تکه‌تکه کرده و همراه با ۵ حبه سیر داخل ظرف فر پخش کنید؛
  4. مرغ را داخل ظرف گذاشته و این‌بار حرارتِ فر را روی ۱۸۰ درجه کم کنید؛
  5. بگذارید مرغ ۷۵ دقیقه بپزد. در صورت نیاز، فرصت بیشتری برای پخت بدهید؛
  6. مرغ را از داخل فر بیرون آورده و ادویه‌های مورد علاقه‌تان را روی آن بپاشید؛
  7. در انتها، می‌توانید مرغ را با سبزیجات دلخواه تزئین کرده و میل کنید.

 

 

 

2. راز مزه دار کردن مرغ بعد از تمرین: خوراک مرغ و قارچ

 

خوراک مرغ و قارچ

 

مواد اولیه
اگر عاشق مرغ تند و چیکن استریپس هستید، این خوراک دقیقاً برای شخص شماست.

قارچ: ۲۰۰ گرم

فلفل سبز: ۱ عدد

فلفل قرمز: ۱ عدد

سینه مرغ: ۶۵۰ گرم

پیاز (کوچک): ۱ عدد

زیره (سیاه): به مقدار لازم

نمک و فلفل: به مقدار لازم

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

سس (قرمز تند): ۱ قاشق غذاخوری

 

شیوه پخت

  1. ابتدا سینه مرغ را به صورت دلخواه برش دهید؛
  2. پیاز و فلفل‌ها را به صورت درشت خُرد کنید؛
  3. داخل ماهی‌تابه مورد نظرتان ۲ قاشق روغن زیتون ریخته و پیاز را همراه با فلفل‌ها تفت بدهید؛
  4. بعد از تفت‌دادن، مرغ خُرد شده را به محتویات ماهیتابه اضافه کنید؛
  5. بعد از نرم‌شدنِ مرغ‌ها، نمک و فلفل و زیره را اضافه کنید؛
  6. زمانی‌که مرغ کاملاً پخته شد، قارچ‌ها را نیز خُرد کرده و ۵ دقیقه مرغ و قارچ و فلفل‌ها را باهم تفت بدهید؛
  7. در نهایت، ۱ قاشق غذاخوری سس تند را به مواد اضافه کرده و بگذارید تا یک دقیقه روی حرارت بماند تا سس به خُرد مرغ‌ها برود؛
  8. حالا خوراک مرغ تند و قارچ شما آماده شده، می‌توانید این غذای خوشمزه را به صورت گرم میل کرده یا داخل ظرف دردار سر تمرین ببرید.

 

3. راز مزه دار کردن مرغ بعد از تمرین: سینه مرغ پنیری

 

سینه مرغ پنیری

 

این روش تهیه سینه مرغ یک روش عالی برای مزه دار کردن مرغ و یک میان‌وعده بعد از تمرینِ بی‌نهایت خوشمزه و امروزی است.

مواد اولیه

قارچ: ۳۰۰ گرم

نصف سینه مرغ

پنیر پیتزا: ۲۰۰ گرم

ژامبون: به میزان دلخواه

آب‌لیمو: به میزان دلخواه

سبزی جعفری: به میزان دلخواه

ادویه‌های لازم نمک، فلفل: به میزان دلخواه

 

شیوه پخت

  1. سینه مرغ را ورقه ورقه (ضخامت یک سانت) ‌کنید؛
  2. مرغ را بکوبید تا کاملاً یک‌دست شود؛
  3. نمک، فلفل، سیر و آب‌لیمو را به مرغ اضافه کنید و یک ساعت زمان بدهید تا مزه‌دار شود؛
  4. قارچ‌ها را ورقه ورقه کرده و داخل تابه بدون روغن سرخ کنید تا آب مرغ گرفته شود، سپس کمی به آن نمک اضافه کنید؛
  5. سینه مرغ را داخل ماهیتابه‌ سرخ کنید تا رنگ مرغ‌ها طلایی رنگ شود؛
  6. کف سینی فر فویل پهن کرده و سینه‌های مرغِ سرخ‌شده را روی آن قرار دهید، سپس روی آن قارچ، ورقه ژامبون و پنیر بریزید؛
  7. در این مرحله، سینی را داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه (حرارت از پایین) قرار دهید؛
  8. بعد از یک ربع، حرارت از بالا را روشن کرده و صبر کنید تا پنیرها طلایی رنگ شود؛
  9. خوراک سینه مرغِ پنیری آماده شده و می‌توانید با سبزی جعفری تزئین کرده و بعد از یک تمرین سخت نوش جان کنید.

 

 

4. راز مزه دار کردن مزغ بعد از تمرین: ساندویچ مرغ کبابی

یا درست کردن ساندویچ مرغ کبابی هم کربوهیدارت و هم پروتئین خود را برای یک وعده بارگیری کرده‌اید! این ساندویچ خیلی خوشمزه و در عین حال خیلی سالم است. 

می‌توانید ساندویچ خود را در یک ظرف بگذارید و با خود به باشگاه بروید تا به عنوان یک وعده بعد از تمرین عالی استفاده کنید. 

 

ساندویچ مرغ کبابی

مواد اولیه

سینه مرغ: 100 گرم

نان باگت: 1 عدد

پیاز: یک عدد متوسط

گوجه و خیارشور: 1 عدد

سیر: 4 حبه

کلم یا اسفناج: به دلخواه

ادویه به میزان لازم

شیوه پخت

  1. برای مزه دار کردن مرغ بهتر است آن را از چند ساعت قبل در نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، سیر رنده شده، آبلیمو و جوز هندی قرار دهید تا استراحت کند.
  2. سپس پیاز خرد شده و  مرغ‌ را به تیکه‌های کوچکتر برش دهید و در ماهیتابه با حرارت متوسط و مقدار خیلی کمی روغن بپزید.
  3. به داخل نان باگت خود کمی سُس خانگی بزنید و سپس مرغ را با سالاد خیارشور گوجه داخلش بچینید. 
  4. نوش جان!

 

 

 

5. راز مزه دار کردن مرغ بعد از تمرین: سالاد مرغ با میوه و سبزی‌جات

 

سالاد مرغ با میوه و سبزی‌جات

مواد اولیه

سینه مرغ: 100 گرم

اسفناج یا کاهو: به دلخواه

سبزیجات زرد (ذرت و هویج) : روی هم 1 فنجان

پیاز: 1 عدد کوچک

میوه‌های دلخواه: کیوی یا توت فرنگی، بلوبری، پرتغال، سیب سبز 

آووکادو: 2 برش نازک

شیوه پخت

  1. این دستور تهیه از آشپزی آمریکای جنوبی الهام گرفته و به امتحانش می‌ارزد! برای مزه دار کردن مرغ بهتر است آن را از چند ساعت قبل در نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، سیر رنده شده، آبلیمو و جوز هندی قرار دهید تا استراحت کند.
  2. پس از پختن مرغ (یا کبابی کردن آن) مرغ خود را نواری برش دهید و روی سالاد کاهو و میوه‌ها بریزید.
  3. کمی آبلیمو و نمک  روی مرغ خود بریزید و نوش جان کنید.

 

لینک منبع

allrecipes.com

لطفا به این مطلب امتیاز دهید
Sending
User Review
4.72 (18 votes)
این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
دختر هیمالیا ۱۳ مرداد ۱۳۹۹

چقد خوووووووووووووووووووووووب ممنون فیتامین

[…] حتما بخوانیدراز مزه دار کردن مرغ های پس از تمرین […]

×