2 نظر
5/5 - (5 امتیاز)
املت رژیمی

طرز تهیه 12 املت رژیمی فوق‌العاده

تعداد بازدید

1103

زمان مطالعه

6 دقیقه

آخرین به روز رسانی

14 آبان 1401
فهرست مطالب

    املت رژیمی یک وعده عالی و خوشمزه است و طرفداران زیادی دارد. اگر از طبخ املت به طرز همیشگی خسته شدید، پیشنهاد می‌کنیم، سراغ روش‌های دیگر بروید.

    در این مطلب طرز تهیه چند املت رژیمی لذیذ را به شما آموزش می‌دهیم. حتما با استفاده از روش‌های گفته شده در این مطلب املت بپزید و از طعم و خاصیت آن‌ها بهره‌مند شوید.

    املت رژیمی تن ماهی

    مواد لازم

    • فلفل دلمه‌ای قرمز: یک‌چهارم
    • فلفل دلمه‌ای سبز: یک‌چهارم
    • پنیر خامه‌ای: یک قاشق غذاخوری
    • تخم‌مرغ کامل: یک عدد
    • سفیده تخم مرغ: 3 عدد
    • پیازچه: یک‌دوم قاشق غذاخوری
    • روغن زیتون: یک قاشق چای خوری
    • کنسرو تن: 85 گرم

    طرز تهیه

    برای تهیه اولین املت رژیمی جذاب‌تان آماده‌اید؟

    1. فلفل دلمه‌ای قرمز و سبز را با روغن زیتون سرخ کنید؛
    2. فلفل‌های سرخ‌شده را در ظرفی بریزید؛
    3. کنسرو تن و پنیر خامه‌ای را به آن اضافه کنید و مواد را به‌خوبی هم بزنید؛
    4. در ظرفی دیگر به تخم‌مرغ و سفیده‌ها را کمی نمک و فلفل بزنید و کاملا آن‌ها را ترکیب کنید؛
    5. حالا تخم مرغ‌ها را در ماهیتابه بریزید و بپزید؛
    6. پس از پخت، موادی که آماده کرده‌اید را روی آن بریزید؛
    7. برای سرو می‌توانید از پیازچه استفاده کنید.

    املت رژیمی سبز

    مواد لازم

    • اسفناج: ۲۰۰ گرم
    • پنیر: ۵۰ گرم
    • تخم‌مرغ: ۳ عدد
    • گوجه گیلاسی خردشده: ۶ عدد
    • شیر کم‌چرب: یک چهارم فنجان
    • روغن زیتون: ۱ قاشق چای‌خوری
    • بادام‌زمینی: ۱ قاشق غذاخوری
    • جعفری خردشده: به میزان دلخواه

    طرز تهیه

    1. اسفناج و جعفری را داخل میکسر ترکیب کرده، سپس شیر را به آن اضافه کنید؛
    2. سفیده‌های تخم‌مرغ را جدا کرده و با مقداری نمک و فلفل به مواد داخل میکسر اضافه کنید؛
    3. ماهیتابه را روی شعله بگذارید و یک قاشق چای‌خوری روغن زیتون داخل آن بریزید؛
    4. مواد این املت رژيمی را داخل ماهیتابه دردار بگذارید؛
    5. کمی بعد پنیر و گوجه گیلاسی و یک قاشق بادام‌ زمینی خردشده را یک‌طرف املت بچینید؛
    6. بعد از پخت یک طرف این املت رژیمی خوشمزه را روی طرف دیگر بگذارید.

    صبحانه سالم و پروتئینی شما آماده است نوش جان!

    املت رژيمی رول

    مواد لازم

    • پیاز متوسط: یک عدد
    • هویج متوسط: یک عدد
    • تخم‌مرغ: 4 عدد
    • سفیده تخم‌مرغ: 2 عدد
    • پودر پیاز و فلفل سیاه: مقدار اندکی
    • روغن زیتون: یک قاشق چای خوری
    • ژامبون گوشت ورقه‌ای: 300گرم

    طرز تهیه

    1. ابتدا پیاز را خرد کنید و با روغن زیتون سرخ کنید؛
    2. سپس هویج را رنده و به پیاز اضافه کنید و مقدار کمی نمک، فلفل و پودر پیاز روی مواد بریزید؛
    3. در ظرفی جداگانه تخم‌مرغ‌ها و سفیده‌ها را مخلوط‌ کنید و به آن مقداری نمک و فلفل بزنید؛
    4. مواد املت رژيمی را روی کاغذ نسوز بریزید و در فر قرار دهید و آن روی 176 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 دقیقه تنظیم کنید؛
    5. اکنون ژامبون‌ها را روی مواد قرار دهید و رول کنید و برش بزنید.

    املت رژیمی خوش‌رنگ و طعم‌تان حاضر است.

    املت شیرین

    مواد لازم

    • تخم مرغ: 2 عدد
    • ماست یونانی: چهار قاشق غذاخوری
    • شکر نارگیل: یک قاشق غذاخوری
    • روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
    • بلوبری: 14 گرم
    • گرانولا: 14 گرم
    • عسل: یک قاشق غذاخوری

    طرز تهیه

    1. زرده و سفیده تخم مرغ‌ها را جدا کنید؛
    2. دو قاشق ماست یونانی و یک قاشق شکر نارگیل را با زرده تخم مرغ مخلوط کنید؛
    3. سفیده تخم مرغ را آنقدر هم بزنید که به یک کف یکدست تبدیل شود؛
    4. ترکیب زرده با سفیده را مخلوط کنید؛
    5. تابه را با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون اسپری کرده و املت را در تابه بریزید؛
    6. درب تابه را بگذارید و صبر کنید تا مواد سفت شوند؛
    7. املت را تا کنید و در ظرفی قرار دهید؛
    8. املت را با دو قاشق غذاخوری ماست یونانی و بلوبری و گرانولا تزیین کنید؛
    9. عسل را روی املت رژیمی خود بریزید و نوش جان کنید!

    مافین تخم مرغ

    مواد لازم

    • اسفناج: 14 گرم
    • تخم مرغ: 6 عدد
    • گوجه گیلاسی: 8 عدد
    • بادام زمینی: یک قاشق غذاخوری
    • پنیر موزارلای کم چرب: 28 گرم
    • پیاز سفید: یک قاشق غذاخوری
    • نمک و فلفل: به مقدار اندک

    طرز تهیه

    1. برای تهیه این املت رژیمی اسفناج را خرد کنید؛
    2. گوجه گیلاسی را نصف کنید؛
    3. کاغذ پوستی را به شکل مناسب تا کنید و در سینی فر قرار دهید؛
    4. نمک، فلفل سیاه و پیاز را با تخم مرغ‌ها مخلوط کنید؛
    5. تخم مرغ‌ها را در قالب بریزید و اسفناج و گوجه‌ها را اضافه کنید؛
    6. پنیر موزرلای کم چرب را به آن اضافه کنید؛
    7. مافین ها را به مدت دو دقیقه با دمای 180 درجه سانتی گراد در فر قرار دهید.

    مافین‌های جذاب شما حاضر است.

    املت هش براون

    مواد لازم

    • تخم مرغ: 2 عدد
    • فلفل دلمه‌ای قرمز: یک دوم
    • سیب زمینی: 141 گرم
    • روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
    • پیاز سفید: یک دوم
    • اسفناج: 56 گرم
    • قارچ: 2 عدد
    • نمک و فلفل: به مقدار لازم

    طرز تهیه

    1. پیاز را خرد کنید و در تابه‌ای که با روغن زیتون چرب کرده‌اید، آن را تفت دهید؛
    2. فلفل دلمه‌ای و قارچ را خرد کنید و همراه با نمک و فلفل به مواد اضافه کنید؛
    3. اسفناج را روی مواد بریزید و درب ظرف را ببندید تا مواد پخته شوند؛
    4. سیب زمینی را رنده کنید و با استفاده از یک دستمال آبش را بگیرید و سپس در تابه‌ی خشک، تفتش دهید؛
    5. تخم مرغ‌ و سفیده ها را به همراه نمک و فلفل هم بزنید و به سیب زمینی اضافه کنید؛
    6. پس از آماده شدن تخم مرغ‌ها، مواد را بیافزایید و املت را تا بزنید.

    املت رژیمی متفاوت و خوشمزه‌تان حاضر است.

    املت کدو سبز و پیاز

    مواد لازم

    • تخم مرغ: 4 عدد
    • کدو سبز: یک دوم
    • گوجه گیلاسی: 5 عدد
    • روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
    • پیاز سفید: یک دوم
    • قارچ: 2 عدد
    • پنیر فتا: نصف قاشق غذاخوری
    • نمک و فلفل: به مقدار لازم

    طرزتهیه املت رژیمی کدو سبز

    1. پیاز را خرد کنید؛
    2. تابه را با روغن زیتون چرب کنید و پیاز را در آن تفت دهید؛
    3. کدو را رنده و به پیاز اضافه کنید؛
    4. قارچ‌ها را خرد و به همراه نمک و فلفل به مواد بیافزایید؛
    5. گوجه گیلاسی را خرد کنید؛
    6. سفیده‌ها و زرده تخم مرغ را جدا کنید و کمی نمک و فلفل به آن بزنید؛
    7. سپس تخم‌مرغ‌ها را هم بزنید تا کف کند؛
    8. آن را در تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید؛
    9. حالا گوجه‌ها و مخلوط کدو را به آن اضافه کنید و املت را تا برنید؛
    10. در نهایت املت را با پنیر فتا تزیین کنید و میل بفرمایید.

    املت رژیمی اسفناج و نخود

    مواد لازم

    • پیاز قرمز: یک چهارم
    • روغن زیتون: یک قاشق چای خوری
    • سیر: یک عدد
    • سس گوجه: ۸۵ گرم
    • نخود: ۵۶ گرم
    • پونه کوهی: یک چهارم قاشق چای خوری
    • جعفری: یک قاشق چای خوری
    • فلفل قرمز: یک چهارم قاشق چای خوری
    • اسفناج: ۸۵ گرم
    • تخم مرغ: دو عدد
    • پنیرپارمسان: یک دوم قاشق غذاخوری

    طرز تهیه

    1. ابتدا پیاز و یک حبه سیر را خرد کنید و در تابه چرب شده تفت دهید؛
    2. سپس سس گوجه، نخود، پونه کوهی، فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید؛
    3. اسفناج را اضافه کرده و درب تابه را بگذارید؛
    4. حالا تخم مرغ‌ها را نیز اضافه کنید؛
    5. در نهایت املت را با پنیر پارمسان و کمی جعفری تزیین کنید.

    دلمه تخم مرغ

    مواد لازم

    • فلفل دلمه ای: یک چهارم
    • تخم مرغ: یک قاشق چای خوری
    • پنیر چدار: یک دوم قاشق غذاخوری

    طرز تهیه

    1. ابتدا فلفل دلمه‌ای را نصف و درون آن را خالی کنید؛
    2. فلفل دلمه‌ای ها را با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید؛
    3. سپس در هر کدام از نصفه‌ها، یک عدد تخم مرغ بریزید؛
    4. برای ۱۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه در فر قرار دهید؛
    5. در نهایت با پنیر چدار املت رژیمی خود را تزیین کنید.

    رول اسفناج و تخم مرغ

    مواد لازم

    • روغن زیتون: یک چهارم
    • تخم مرغ: یک قاشق چای خوری
    • شیر: یک قاشق غذاخوری
    • اسفناج: ۱۴ گرم
    • پنیر چدار: یک قاشق غذاخوری
    • نان تورتیای گندم: یک عدد

    طرز تهیه

    1. ابتدا تخم مرغ و یک سفیده را به همراه شیر و نمک در تابه چرب شده بریزید؛
    2. سپس تخم مرغ را روی تورتیا قرار دهید و اسفناج را اضافه کنید؛
    3. در نهایت املت را با کمی پنیر چدار تزیین کنید و به صورت رول آن را بپبچید.

    املت رژیمی اسفناج

    مواد لازم

    • پیازچه: یک عدد
    • روغن زیتون: یک قاشق چای‌خوری
    • اسفناج: ۸۵ گرم
    • موزارلا: ۲۸ گرم
    • تخم مرغ: ۴ عدد

    طرز تهیه

    1. ابتدا اسفناج را در تابه چرب شده تفت دهید؛
    2. سپس پیازچه خرد شده و پنیر موزارلا را به آن اضافه کنید؛
    3. یک عدد تخم مرغ و سه عدد سفیده را به همراه نمک و فلفل بیافرایید؛
    4. املت را برای ۳۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه در فر قرار دهید.

    فریتاتای سبزیجات

    مواد لازم

    • پیازچه: یک چهارم
    • روغن زیتون: یک قاشق چای خوری
    • کدو سبز: یک عدد
    • پنیر چدار: یک دوم قاشق غذاخوری
    • تخم مرغ: سه عدد
    • گوجه: ۴ برش

    طرز تهیه

    1. ابتدا پیازچه و کدو سبز را خرد کنید و در تابه چرب شده تفت دهید؛
    2. سپس یک عدد تخم مرغ و دو عدد سفیده را با نمک و فلفل مخلوط کرده و به تابه اصافه کنید؛
    3. چهار برش گوجه را هم اضافه کرده و در نهایت املت تان را با کمی پنیر چدار تزیین کنید.

    سخن پایانی

    املت رژیمی را می‌توان به روش‌های مختلف و جذابی تهیه کرد و از آن لذت برد. در این مطلب، طرز تهیه چند نوع املت رژیمی را به شما آموزش دادیم. حتما این وعده را در برنامه غذایی خود بگنجانید و از آن لذت ببرید!

    لطفا به این مطلب امتیاز دهید
    5/5 - (5 امتیاز)
    این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
    زهیر ۰۲ آذر ۱۴۰۱

    چاشتینو هم از اینا داره؟

    کارشناس فیتامین ۰۲ آذر ۱۴۰۱

    سلام دوست عزیز خیر متاسفانه

    برچسب ها:
    ×
    no_drug_no_mokamel