یک نظر
کش بدنسازی

چگونه کش بدنسازی انتخاب کنیم؟

تعداد بازدید

774

زمان مطالعه

6 دقیقه

آخرین به روز رسانی

۰۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
فهرست مطالب

    کش بدنسازی دقیقا چیست؟ انواعش کدام است و اصلا چه کشی برای من مناسب است؟ شما در هر مرحله از آمادگی جسمانی که باشید و هر هدفی هم که داشته باشید، یک نوار مقاومتی وجود دارد که برای شما مناسب است.

    در این مطلب از فیتامین همه چیز را درباره کش بدنسازی خواهیم گفت و کمک‌تان می‌کنیم تا بهترین و مناسب‌ترین کش را برای خود انتخاب کنید.

    کش بدنسازی چیست؟

    نوارهای مقاومتی که به عنوان کش‌های ورزشی یا بدنسازی نیز شناخته می‌شوند، کش‌های بلندی هستند که هم برای فیزیوتراپی و هم برای ورزش استفاده می‌شوند. کش‌های ورزشی به فعال شدن و تقویت عضلات کمک می‌کنند و حتی می‌توانند قدرت یا حجم عضلات شما را بالا ببرند.

    کش بدنسازی را به پشت در نصب می‌کنید و خیلی راحت با کمک آن تمرین می‌کنید. درست مانند دمبل، کتل بل یا سایر وزنه‌های آزاد، استفاده از کش‌‌های بدنسازی روشی ساده و در عین حال مؤثر است که انجام یک تمرین قدرتی همه‌جانبه را در خانه برای شما فراهم می‌کنند. برای داشتن یک برنامه‌ی عالی تمرین با کش می‌توانید همین حالا با مربیان فیتامین مشورت کنید.

    نمیدونی چطور شروع کنی!؟
    نمیدونی چطور شروع کنی!؟
    شماره تماست رو وارد کن تا مربی‌های فیتامین راهنماییت کنند.

    انواع کش‌های ورزشی

    انواع بسیار مختلفی از کش های ورزشی در دنیای فیتنس و بدنسازی وجود دارد و ممکن است ظاهر کش‌ها بسیار باهم متفاوت باشد، اما در اصل کارکرد همه آن‌ها تقویت عضلات بدن است. به طور کلی کش‌های ورزشی به چند دسته زیر تقسیم می‌شوند.

    1. کش بدنسازی دسته‌دار: که خود شامل چندین کش مختلف از جمله کش cx یا کش بدنسازی در چند رشته می‌شود.
    2. کش پیلاتس: یک کش بلند از جنس الاستیک، که برای تمرینات پیلاتس و فیتنس کاربرد فراوانی دارد
    3. کش مینی لوپ: یک کش حلقه‌ای است که هم در جنس لاتکس و هم جنس پارچه‌ای تولید می‌‌شود. این کش‌ها برای تمرینات بدنسازی و فیتنس کاربرد دارند.
    4. کش پاورباند: مثل کش مینی لوپ است با این تفاوت که بسیار بزرگتر و بلندتر است.
    5. کش پروانه‌ای: یک نوع کش به شکل عدد ۸ انگلیسی که برای چند تمرین محدود فیتنس کاربرد دارد.
    کش ورزشی

    تفاوت کش‌های بدنسازی با توجه به رنگ آن‌ها

    بسیاری از کش‌های بدنسازی در تمام دنیا با رنگ کدگذاری می‌شوند؛ به این معنا که هر رنگ نشانه درجه قدرتی آن کش است و با یک رنگ به خصوص شناخته می‌شود.

    به طور مثال در کش‌های مینی لوپ یا کش‌های بدنسازی (در بعضی برندها)، هرچه رنگ تیره‌تر می‌شود، یعنی درجه قدرتی کش افزایش پیدا می‌کند، کش زرد و سبز و صورتی، کش‌هایی با مقاومت پایین و سبک هستند، اما کش قرمز و آبی و بنفش کش‌های قوی‌تری هستند و کش مشکی سنگین‌ترین و بالاترین درجه قدرتی کش مینی لوپ یا بدنسازی است.

    دقت داشته باشید که این قانون رنگبندی برای همه انواع کش صدق نمی‌کند و فقط یک سری کش‌های ورزشی و یک سری برندها را شامل می‌شود. بهترین راه برای فهمیدن درجه قدرتی کش، پرسیدن از فروشنده آگاه یا مشورت با مربی خودتان است.

    کدام درجه کش بدنسازی را تهیه کنم؟

    همان‌طور که در قسمت قبل گفتیم هر کدام از کش‌های ورزشی در مقاومت‌های مختلفی تولید می‌شوند. شما به عنوان یک ورزشکار باید با توجه به سطح قدرت بدنی‌‌تان، درجه‌ی مناسب خود را انتخاب کنید.

    اگر شما به تازگی ورزش را شروع کرده‌اید، باید مقاومت سبک و اگر خیلی حرفه‌ای هستید، مقاومت بالاتری برای شما مناسب است.

    وسیله ورزشی

    چگونه کش بدنسازی انتخاب کنیم؟

    انواع مختلفی از کش‌های قدرتی وجود دارد، اما سه نوع متداول آن کش بدنسازی دسته‌دار، کش پیلاتس و کش مینی‌لوپ است. کش بدنسازی شما باید متناسب با قدرت بدنی و توان شما باشد.

    از آنجا که انواع مختلفی از کش‌های بدنسازی، در برندهای مختلف و درجات قدرتی متفاوتی در بازار وجود دارد، ممکن است کمی در انتخاب خود گیج شوید. توصیه می‌کنیم از یک مربی مشورت بگیرید و بخواهید بهتری درجه کش بدنسازی را به شما معرفی کند.

    در قدم بعدی مراجعه به یک فروشگاه و امتحان یک سری کش‌های مختلف، راهکار خوبی برای پیدا کردن کش مناسب‌تان است. اگر خرید آنلاین دارید حتما بخش نظرات هر کش بدنسازی را بخوانید و از تجربیات دیگران استفاده کنید؛ همچنین از فروشنده سایت مشورت بگیرید و بخواهید شما را راهنمایی کند.

    نکات مهم دیگر در انتخاب کش بدنسازی

    کش بدنسازی که انتخاب می‌کنید باید یک جنس محکم و ایمن داشته باشد که خیال‌تان راحت باشد خدای نکرده حین تمرین، پاره نشود و یا از جا در نرود. بله در بعضی موارد کش بدنسازی به علت پاره شدن باعث آسیب شده است.

    کش بدنسازی که تهیه می‌کنید باید مقاومتی متناسب با توان شما را داشته باشد (یعنی برای‌تان خیلی سفت و محکم نباشد) اما در عین حال خیلی آسان و ضعیف هم نباشد؛ به این معنا که فشار مناسبی در حین تمرینات به بدن‌تان وارد کند و عضله سازی را تحریک کند.

    انتخاب کش

    کدام کش بدنسازی برای عضله سازی بهتر است؟

    بهترین کش بدنسازی برای شما، کشی است که متناسب با اهداف ورزشی و توان جسمانی شما باشد. هدف، سطح آمادگی جسمانی و نوع تمریناتی که دارید، بهترین کش بدنسازی را برای‌تان مشخص می‌کند.

    در بازار لوازم ورزشی و دنیای فیتنس، کش های بدنسازی در برندها و جنس‌های مختلفی وجود دارد. اما ویژگی یک کش بدنسازی استاندارد چیست؟

    • طول کش کافی و استاندارد باشد!

    کش‌های بدنسازی از زیر ۱ متر تا ۵/۲ متر و بالاتر هم وجود دارند؛ لازم است با توجه به قد خود کش بدنسازی را انتخاب کنید و در این مورد از مربی هم مشورت بگیرید.

    • جنس کش محکم و قوی باشد!

    این مورد بسیار مهم است! متأسفانه بعضی از کش‌های بدنسازی موجود در بازار (مثل کش‌های چینی) بسیار بی‌کیفیت و ضعیف بوده و خیلی زود دچار پوسیدگی و پارگی می‌شوند. حتی این خطر وجود دارد که حین تمرین پاره شوند. مراقب باشید که کش باکیفیت و بادوامی انتخاب کنید که خیال‌تان از جنس آن راحت باشد.

    • مقاومت مناسبی داشته باشد!

    این نکته شاید مهم‌ترین نکته باشد! کش‌های بدنسازی در مقاومت‌های مختلفی ساخته می‌شوند و هر ورزشکار با توجه به قدرت بدنی خود، مقاومت کش را انتخاب می‌کند. کشی که تهیه می‌کنید، نباید برای‌تان خیلی ضعیف و یا خیلی سنگین و قوی باشد، چرا که تمرین را با مشکل مواجه می‌کند؛ بلکه کش شما باید متناسب با قدرت بدنی فعلی شما انتخاب شود. (درست مثل انتخاب دمبل).

    • دسته‌های استانداردی داشته باشد!

    کش‌های بدنسازی دسته‌دار، باید دستگیره‌های استاندارد و مناسبی داشته باشند که ورزشکار حین تمرین راحت و آزادانه تمرین کند. دسته‌های کش نباید دستان ورزشکار را آزار دهد یا ضعیف باشد، طوری که از جا در بیاید!

    • رنگ و درجه ‌کش به درستی انتخاب شود!

    اگر برند کشی که شما انتخاب کرده‌اید با رنگ کدگذاری شده، از فروشنده بپرسید یا در اینترنت تحقیق کنید تا رنگ درست را انتخاب کنید.

    مزایای ورزش و تمرین با کش بدنسازی

    کش‌های ورزشی به خوبی عضلات را درگیر و تقویت می‌کنند و باعث افزایش قدرت یا فرم دهی آن‌ها خواهند شد. اکنون تمام فواید کار با کش‌های بدنسازی را خواهیم گفت.

    ۱. تقویت عضلات

    تمرین در برابر هر نوع نیروی خارجی (چه وزنه باشد، چه دستگاه و چه کش بدنسازی) منجر به افزایش قدرت و تحریک رشد عضلات می‌شود. شما هرچه بیشتر کش را بکشید، مقاومت شدیدتر می‌شود و تمرین سخت‌تر می‌شود؛ به این معنا که شدت تمرین هم بیشتر می‌شود. پس اولین و مهم‌ترین مزیت تمرین با کش بدنسازی، بالا بردن توان و حجم عضلات است.

    ۲. سبک و قابل حمل

    کش بدنسازی یک همراه عالی برای کسانی است که می خواهند در همه جا، حتی سفر ورزش کنند. بسیار سبک وزن و کم جاست و به راحتی می‌توان آن را در چمدان یا کیف دستی خود قرار دهید.

    ۳. دامنه حرکتی گسترده‌تر

    کش بدنسازی بر خلاف وزنه‌ها، برای ایجاد مقاومت به گرانش متکی نیست، به این معنی که بدن می‌تواند آزادانه حرکت کند و دامنه حرکتی گسترده‌ای در تمرینات مختلف داشته باشد.

    تمرین با کش بدنسازی

    ۴. شبیه سازی حرکات باشگاهی

    کش بدنسازی (به خصوص کش بدنسازی دسته‌دار) می‌تواند تقریبا تمام حرکات باشگاهی را برای شما به خانه بیاورد. اگر استفاده از کش را بلد باشید، می‌توانید بالای ۱۰۰ تمرین مختلف فقط با همین کش انجام دهید و از تمرینات متنوع و حرفه‌ای خود لذت ببرید.

    ۵. مناسب دوره ریکاوری

    کش بدنسازی برای کسانی که در دوره توان‌بخشی بر اثر آسیب‌های ورزشی یا عضلانی هستند، بسیار گزینه مناسبی است. به این دلیل که کش بدنسازی فشار زیادی به شما وارد نمی‌کند و همین‌طور فشار آن قابل کنترل است، برای عضلات و مفاصل آسیب دیده ورزشکار ایمن است و شما می‌توانید حتی اگر آسیب دیدگی دارید، بازهم تمرین قدرتی کنترل شده داشته باشید.

    ۶. مقرون به صرفه

    کش‌های بدنسازی ارزان هستند و قیمت مناسبی دارند. نسبت به یک جفت دمبل، یا هزینه عضویت در باشگاه بسیار به‌صرفه هستند!

    سخن پایانی

    کش بدنسازی، نوار مقاومی است که معمولا به پشت در نصب می‌شود و به تقویت و فرم دهی عضلات کمک زیادی می‌کند. کش‌های بدنسازی انواع و درجات مختلفی دارد و شما باید کشی را انتخاب کنید که با قدرت بدنی و توان شما تناسب داشته باشد.

    منبع: ۸fit

    لطفا به این مطلب امتیاز دهید
    3.1/5 - (10 امتیاز)
    این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
    Amin ۱۲ فروردین ۱۴۰۳

    بسیار مفید و عالی
    خسته نباشید❤️

    ×
    app-presentation