کتلت یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که هم طرفداران زیادی دارد و هم مدل های متنوعی برای پخت آن وجود دارد. کتلت در واقع ترکیبی از گوشت چرخ شده و سیب زمینی است، سیب زمینی می تواند خام یا پخته باشد. کتلت را با نان، سبزی خوردن یا خیار شور و گوجه سرو می کنند تا طعم آن کامل و بی نظیر شود. البته پیشنهاد سالاد شیرازی در کنار کتلت هم یک پیشنهاد دلچسب و هوس انگیز است!
کتلت
تبدیل واحد:
کالری:
3
چربی
0.24
گرم
پروتئین
0.1
گرم
کربوهیدرات
0.12
گرم
دیدگاهتان را بنویسید