نان تامین کننده انرژی بدن و سیر کننده بوده و دارای نشاسته و قند می باشد. ماده اصلی همه نان ها آرد است، ولی نوع آرد آن ها و افزودنی هایشان با یکدیگر فرق می کند. نان لواش یکی از رایج ترین و قدیمی ترین انواع نان می باشد که بیشترین مصرف را به خود اختصاص داده است. از ویژگی های نان لواش می توان به نازک بودن و شکننده بودن آن اشاره کرد.از آنجا که این نان ماندگاری بالایی دارد، از محبویبت بیشتری در بین مردم برخوردار است.
نان لواش

تبدیل واحد:
کالری:
2.88
چربی
0.005
گرم
پروتئین
0.08
گرم
کربوهیدرات
0.62
گرم







دیدگاهتان را بنویسید