سوشی یکی از معروفترین غذاهای ژاپنی می باشد که چند سالیست در ایران هم بسیار پرطرفدار شده است. این غذا آمیزهای از برنج پختهٔ ژاپنی با چاشنی سرکه، چندین گونه خوراک دریایی (بیشتر خام)، سبزیجات و تخم مرغ که به صورت سرد مصرف میشود.این غذا در ابتدا تنها روشی برای نگهداری از ماهی بشمار می رفت که در آسیای شرقی رواج داشت ولی پس از راه یافتن به چین و ژاپن وارد فرهنگ غذایی مردم شد و سپس انواع متفاوتی از آن محبوبیت جهانی پیدا کرد.
سوشی
تبدیل واحد:
کالری:
1.73
چربی
0.08
گرم
پروتئین
0.13
گرم
کربوهیدرات
0.13
گرم
دیدگاهتان را بنویسید