کشک زرد یا کشک سیستانی یک فراورده پروبیوتیک تخمیری لاکتیکی لبنی-غله ای و یکی از خوراکهای محبوب سیستان است.این کشک به شکل پودری زرد رنگ بوده و برای مصرف با تفت دادن آن در روغن و افزودن آب، آن را به صورت سوپ درآورده و سپس داخل آن نان خرد کرده و مصرف میکنند. شیوه آمادهسازی برای مصرف تقریباً شبیه سوپ نیمه آماده میباشد. سرعت آمادهسازی این خوراک بسیار بالا بوده، طعمی لذیذ داشته و به علت محتویاتش ارزش غذایی بالایی دارد. مواد تشکیل دهنده آن عبارتند از: بلغور گندم، سیر، دانه شوید، دانه زیره سبز یا سیاه، دانه گشنیز، پودر زردچوبه، مقداری نمک و دوغ. میتوانید از این غذای مقوی به عنوان صبحانه در رو زهای سرد سال و یا غذا اصلی نهار و شام استفاده کنید.
کشک زرد زابلی

تبدیل واحد:
کالری:
0.9
چربی
0.01
گرم
پروتئین
0.07
گرم
کربوهیدرات
0.13
گرم





دیدگاهتان را بنویسید