کشمش سرشار از آهن، پتاسیم، کلسیم و ویتامینهای گروه B است از طرفی کشمش دارای خواص آنتی اکسیدانی است و از تخریب سلولی جلوگیری میکند.کشمش میوهٔ رسیده و خشک شده ی انگور است. کشمش را به دو روش سنتی و صنعتی تهیه میکنند. در روش سنتی، حبههای انگور را در یک سینی بزرگ میریزند و جلوی آفتاب خشک میکنند یا آنگونه که در گذشته مادربزرگهای ما انجام میدادند، خوشههای انگور در زیرزمینها یا اتاقهای تاریک آویزان می کردند تا خشک و تبدیل به کشمش شود. در نوع صنعتی هم از بخار گوگرد یا غوطهور کردن در تیزآب یا انواع دیگر روشها برای تهیهی کشمش استفاده میشود.کشمش تأثیر بسیار زیادی در کاهش فشار خون و حفظ سلامت قلب دارد. بر اساس مطالعات، مصرف روزانهی کشمش به ویژه اگر همراه تنقلات دیگر باشد، فشار خون را به مقدار قابل توجهی کاهش میدهد.از طرفی کشمش آنقدر آسان و سریع قابل مصرف و در دسترس است که هیچ بهانهای برای حذف آن از رژیم غذاییتان نخواهید داشت.
کشمش سبز

تبدیل واحد:
کالری:
2.96
چربی
0.005
گرم
پروتئین
0.02
گرم
کربوهیدرات
0.7
گرم







دیدگاهتان را بنویسید