کباب کوبیده را میتوان با گوشتهای مختلف مانند: گوشت گوسفند، گاو و مرغ آماده کرد. محبوبترین نوع آن، کباب کوبیده ی تهیه شده با گوشت گوسفند با مقداری چربی است. میزان مناسب پیاز در کباب باعث لذیذ شدن آن می شود.ادویه پرطرفدار هنگام سرو کباب کوبیده، سماق است که طعم ترش مزهای به آن میدهد. این کباب همراه با نان یا برنج سرو میشود.معمولاً از نان سنگک، پیاز و ریحان برای سرو آن استفاده میشود.
کباب کوبیده

تبدیل واحد:
کالری:
2.7
چربی
0.17
گرم
پروتئین
0.21
گرم
کربوهیدرات
0.04
گرم









دیدگاهتان را بنویسید