کباب بختیاری

تبدیل واحد:
کالری: 2.6
چربی 0.11 گرم

پروتئین 0.4 گرم

کربوهیدرات گرم

کباب بختیاری یکی از کبابهای سنتی و مشهور ایرانی است که ابتدا در چهار محال و بختیاری تهیه میشد اما امروزه در سراسر ایران و جهان به خصوص خاورمیانه به یک غذای مشهور تبدیل شده است،برای تهیه آن از راسته گوسفندی، و سینه مرغ استفاده می‌شود. کبابی که بختیاری‌های اصیل تهیه می‌کنند در اصل از گوشت بره و دُمبه بره استفاده می‌شود.به این شکل که در یک سیخ یکی در میان یک تکه گوشت گوسفندی ویک تکه چربی(دنبه) به سیخ زده می‌شود و یک غذای بسیار مرسوم در مناطق بختیاری نشین است.

×
fitness-quiz-1404