دانههای قهوه سبز اساسا همان دانههای قهوهای هستند که گرما ندیده است. دانههای قهوه به طور طبیعی سبز هستند، اما قبل از اینکه به مصرف کننده فروخته شوند، معمولا آن را گرما میدهند.دانههای قهوه حاوی آنتی اکسیدانها و ترکیبات فعال دارویی است. دو مورد مهم خواص قهوه سبز، کافئین و اسید کلرژنیک هستند.قهوه سبز نسبت به قهوه معمولی کافئین کمتری دارد و بخاطر طعم ملایم آن به یک دمنوش گیاهی شبیه می باشد. اما نسبت کلروژنیک آن نسبت به قهوه بو داده بسیار بیشتر است و این خاصیت به مانند یک آنتی اکسیدان در مقابل التهاب سیستم های عصبی و ملین در برابر یبوست عمل می کند. علاوه بر این وجود مقادیر فراوان از این ماده در قهوه سبز باعث تقویت شبکیه چشم و جلوگیری از ضعف بینایی می شود.
قهوه سبز

تبدیل واحد:
کالری:
چربی
گرم
پروتئین
گرم
کربوهیدرات
گرم





دیدگاهتان را بنویسید