جعفری خشک

تبدیل واحد:
کالری:
چربی گرم

پروتئین گرم

کربوهیدرات گرم

جعفری نوعی سبزی خوراکی است که در انواع غذا و سوپ مورد استفاده قرار می‌گیرد. جعفری معمولاً به صورت تازه و خشک عرضه و مصرف می‌شود که البته نوع تازه آن مواد مغذی بیشتری دارد. علاوه بر طمع دار کردن می توانید از برگ های آن برای تزیین غذا نیز استفاده کنید.همچنین می توان از جعفری در انواع سوپ مانند سوپ گوجه فرنگی و همچنین برای طعم دار کردن ساندویچ، سالاد، انواع سس و آب میوه ها استفاده کرد.عموما جعفری را به عنوان چاشنی غذا می شناسند، ولی این سبزی سرشار از مواد مغذی است که تاثیرات مثبتی روی بدن می گذارند.مواد مغذی موجود در جعفری عبارتند از: ویتامین A، ویتامین K، ویتامین C، ویتامین E، نیاسین، ویتامین B6، ویتامین B12، کلسیم، آهن، منیزیم، منگنز، فسفر، پتاسیم، روی و مس.جعفری برای افرادی که آرتروز دارند بسیار مفید است، چون روغنی به نام یوژنول دارد که ضدالتهاب بوده و می‌تواند به میزان قابل توجهی التهاب و درد مفاصل را تسکین بدهد.جعفری می‌تواند به عملکرد کبد کمک کرده و دفع طبیعی سموم از بدن را بهبود بدهد.جعفری ادرارآور است و می تواند از تشکیل سنگ کلیه جلوگیری کند. همچنین به مبارزه با سنگ صفرا و عفونت‌های ادراری نیز کمک کرده و از نفخ زیاد هم پیشگیری می‌کند.به این نکات توجه کنید که، مصرف مقادیر زیادی از جعفری ممکن است سبب انقباضات رحم در دوران بارداری شود که در هر مرحله از دوران بارداری می تواند بسیار خطرناک باشد. اجتناب از مصرف زیاد جعفری در دوران بارداری و شیردهی توصیه می شود.همچنین جعفری ممکن است پوست را نسبت به نور خورشید حساس کند و سبب خارش و جوش شود.

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404