توستادا در لغت به معنی “تست شده” است و در مکزیک و بخشهایی از آمریکای لاتین به عنوان پایهای برای غذاهایی همچون سالاد و اسنک به حساب میآید. توستادا همان نان تورتیلاست که سرخ شده و معمولا به حالت تخت و یا شکل کاسه مانند استفاده میشود و داخلش را با انواع غذاهای دریایی، گوشت، مرغ و سالاد پر میکنند. توستادا به محض سرد شدن حالت سفتی به خود میگیرد که به همین دلیل میتواند به عنوان ظرفی برای انواع سبزیجات، گوشت، لوبیا و کاهوی خرد شده باشد.
توستادا گوشت
تبدیل واحد:
کالری:
1.63
چربی
0.07
گرم
پروتئین
0.09
گرم
کربوهیدرات
0.19
گرم
دیدگاهتان را بنویسید