توت سیاه که به رنگ بنفش و سیاه دیده می شود، طعم ترش و شیرینی دارد و مزه ی آن بسیار شبیه تمشک می باشد.
توجه داشته باشید که در برخی منابع توت سیاه را با شاه توت اشتباه می گیرند، بد نیست بدانید که این دو با هم متفاوت هستند و توت سیاه بافتی نرم تر و مزه ای شیرین تر از شاه توت دارد.
توت سیاه به دلیل داشتن ویتامین A در شادابی و زیبایی پوست نقش بسزایی دارد. توت سیاه منبع خوبی از آهن است که به ندرت در دیگر انواع توتها پیدا میشود در نتیجه یک درمان طبیعی برای کم خونی ناشی از فقر آهن است.
محتوای تانن موجود در توت سیاه به استحکام جداره رگها کمک کرده و از خونریزیهای پوستی جلوگیری می کند. به همین دلیل از غرغره آب توت سیاه در دهان برای درمان زخم یا آفت دهان استفاده می شود.
مصرف توت سیاه باعث تصفیه خون شده، عوارض صفرا را از بین میبرد.
از جالبترین خواص توت سیاه، تاثیر آن بر تقویت حافظه و عملکرد بهتر ذهن است.
توت سیاه حاوی مقادیر بالای فیبر است که به بهبود هضم غذا کمک می کند و برای سلامت دستگاه گوارش مفید است. توت سیاهی که نرسیده و قرمز رنگ است ضد اسهال و توت سیاه رسیده و مشکی خاصیت ملین و نرم کنندگی دارد.
به طور کلی همه انواع توت به دلیل اینکه میوه بسیار نرمی هستند شستشوی آنها راحت نبوده و ممکن است هنگام مصرف درست شسته نشده و باعث ورود سموم به بدن به ویژه بدن کودکان شود، بنابراین لازم است قبل از مصرف به خوبی شسته و ضدعفونی شوند.
دیدگاهتان را بنویسید