ته دیگ نان

تبدیل واحد:
کالری: 2.35
چربی 0.13 گرم

پروتئین 0.03 گرم

کربوهیدرات 0.27 گرم

وجود انواع ته دیگ در کنار پلوها و چلوها، یکی از مشخصه های غذای ایرانی است. به دلیل علاقه ساکنین کشور ما به ته دیگ، شکل های گوناگونی از آن با استفاده از مواد مختلف مانند سیب زمینی، برنج، ماست، انواع سبزیجات از جمله اسفناج، کاهو و حتی انواع دانه ها تهیه می شود.رایج ترین و آسان ترین نوع ته دیگ که برای مهمانی ها یا حتی در وعده های معمول خانواده سرو می شود، ته دیگ نان است. می توان از انواع نان مانند نان لواش، نان سنگک یا حتی نان تست و باگت برای درست کردن این نوع ته دیگ استفاده کرد.

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404