دمدمهای بهار که میرسد، بار وانتیها در گوشه به گوشه شهر پر از چغاله میشود و بیشتر از هر چیزی خبر از آمدن این نوبرانه بهاری را میدهد. کسانی که عاشق این نوبرانه هستند، شاید ندانند که با چغاله بادام، ترشی هم میتوانند درست کنند. ترشی چغاله بادام بهانه خوبی است که در طول سال بتوان آن را مزه کرد. اما علاوه بر طعم، این میوه از لحاظ خواص هم فوقالعاده است. چغاله بادام بر خلاف تصور خیلیها خواصی عالی مثل تقویت لثه و ریشه دندانها دارد و سرشار از کلروفیل است که به تولید منیزیم و عملکرد دستگاه گوارش کمک میکند.
ترشی چغاله بادام
تبدیل واحد:
کالری:
0.22
چربی
گرم
پروتئین
گرم
کربوهیدرات
گرم
دیدگاهتان را بنویسید