کشک یکی از فرآوردههای فرعی شیر است که به روش سنتی از جوشاندن، تغلیظ و یا خشک کردن دوغی که پس از کره گیری باقی میماند و یا از ماست بدون چربی تهیه میشود. کشک به عنوان یک غذای مقوی گرسنگی را کاهش داده و حجم کمی از معده را اشغال میکند. از کشک به عنوان یک افزودنی به غذاها نیز میتوان استفاده کرد. کشک مادهای غذایی سرشار از کلسیم و فسفر است و مصرف آن به تقویت استخوانها و دندانها کمک شایانی خواهد کرد. اما متاسفانه کشکهایی که به صورت خشک عرضه میشوند مقدار زیادی نمک دارند که جذب کلسیم را کاهش میدهند.کشک سرشار از پتاسیم است و از این رو به کنترل فشار خون کمک زیادی می کند. همچنین سرشار از پروتئین است و می تواند احتیاجات بدن را از نظر مواد معدنی موجود در شیر تامین کند. این مواد معدنی شامل کلسیم، منیزیم، آهن، سدیم و پتاسیم می باشد.
کشک مایع

تبدیل واحد:
کالری:
3
چربی
0.03
گرم
پروتئین
0.14
گرم
کربوهیدرات
0.02
گرم








دیدگاهتان را بنویسید