کره کنجد که با نامهایی دیگری همچون کرم کنجد، کرم ارده و اسپرید کنجد شناخته میشود، فرآوردهای است که از مخلوط کردن ارده حاصل از پوست گیری و بودادن کنجد با شکر یا شیرینکنندههای دیگر و طعم دهندههایی مانند هل و وانیل به دست میآید.دانه کنجد به علت وجود موادی از جمله آهن، منگنز، منیزیم، مس و کلسیم، از محصولات بسیار با ارزش و حاوی املاح ضروری است. همچنین میزان ویتامین B1 و E آن قابل توجه است.حجم بالای منیزیم در کنجد به کاهش اسپاسم راه های هوایی در بیماری آسم و پیشگیری از اسپاسم نوعی از عروق خونی که در پیدایش حملات میگرن نقش دارند، کمک می کند. علاوه بر این به کاهش فشار خون منجر می شود.کسانی که شیر دوست ندارند میتوانند از کنجد برای تامین کلسیم، روی و آهن خود که از مواد معدنی مهم به شمار میآید، استفاده کنند.
کره کنجد

تبدیل واحد:
کالری:
5.58
چربی
0.61
گرم
پروتئین
0.26
گرم
کربوهیدرات
0.12
گرم





دیدگاهتان را بنویسید