وقت هایی که هوس غذای کبابی کرده اید ولی خیلی وقت و حوصله ندارید میتوانید به سراغ کباب تابه ای یا کباب دیگی بروید. تهیه کباب تابه ای خیلی راحت است و بیشتر افراد آن را بلد هستند. ولی چیزی که کباب تابه ای شما را خوشمزه میکند، نکاتی است که باید در پخت غذا رعایت کنید.پیاز نقش تعیین کننده ای در طعم کباب تابه ای دارد. پس برای ۳۰۰ گرم گوشت یک پیاز متوسط بردارید و ترجیحاً بعد از رنده کردن، آب پیاز را جدا کنید.بعضی ها کباب تابه ای را بدون سس مثلاً همراه با گوجه و فلفل سرخ شده سرو میکنند. اما اگر حوصله بیشتری دارید و دوست دارید کباب تابه ای نرم با طعم سس گوجه داشته باشید، به خودتان زحمت بیشتری بدهید و سس آن را هم تهیه کنید.
کباب تابه ای

تبدیل واحد:
کالری:
2.12
چربی
0.1
گرم
پروتئین
0.26
گرم
کربوهیدرات
0.02
گرم









دیدگاهتان را بنویسید