کاکائو

تبدیل واحد:
کالری: 2.28
چربی 0.14 گرم

پروتئین 0.2 گرم

کربوهیدرات 0.58 گرم

امروزه کاکائو برای نقش آن در تولید شکلات مشهور است. کاکائو یکی از غنی‌ترین منابع پلی‌فنل‌هاست.

پلی‌فنل‌ها آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی‌ای هستند که در مواد غذایی مانند میوه‌ها، سبزیجات، چای و شکلات یافت می‌شوند. آن‌ها دارای خواص متعددی چون کاهش التهاب، جریان خون بهتر، کاهش فشارخون و بهبود سطوح قند و کلسترول خون هستند. علاوه بر این کاکائو می‌تواند به بهبود خلق‌وخو و افسردگی نیز کمک کند.

با این حال، پردازش و حرارتی که روی کاکائو به منظور کاهش تلخی آن انجام می‌شود، می‌تواند موجب کاهش خواص سودمندش شود؛ بنابراین با این‌که کاکائو منبع عالی پلی فنل می‌باشد، اما شکلات یا هر محصولی که حاوی کاکائوست دقیقاً همان فواید را فراهم نخواهد کرد.

مصلح‌های خوراکی:

زعفران

گلاب

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404