جوانه های غلات و دانه ها سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی هستند. دانه هایی که بیش از همه برای تهیه جوانه مناسب هستند، عبارتند از: ماش، عدس، گندم، جو، شنبلیله، تخمه کدو، کنجد، آفتاب گردان و سویا.جوانه دارای اسیدهای آمینه، اسیدهای چرب، قند طبیعی و مقدار زیادی املاح معدنی است و اگر چند نوع آن با هم خورده شوند می توان گفت که همه مواد ضروری بدن را به آن رسانده ایم.
جوانه جو دارای مقادیر بالای فیبر، ویتامین، مواد معدنی مانند سلنیوم، مس، کروم، فسفر، منیزیم، نیاسین و آنتی اکسیدان می باشد.جوانه جو شاخص گلیسمی پایین دارد، غنی از فیبر و کربوهیدرات می باشد که برای جلوگیری از یبوست و خستگی و تامین انرژی مورد نیاز بدن مفید می باشد. همچنین فیبر موجود در آن به کاهش اشتها کمک می کند.
دیدگاهتان را بنویسید