ترشی بادمجان را میتوان به روش های مختلفی تهیه کرد. مثلا ترشی بادمجان ساده، ترشی لیته و ترشی بادمجان با روغن زیتون از انواع دیگر ترشی بادمجان هستند. ولی ترشی بادمجلان شکم پر ظاهری شیک تر و مجلسی تر دارد. در این نوع ترشی، سبزیجات دیگری مثل هویج، پیاز، سیر و فلفل داخل بادمجان قرار میگیرند و رنگ و روی زیبا و طعم دلنشینی به ترشی بادمجان شکم پر می دهند.
ترشی بادمجان شکم پر
تبدیل واحد:
کالری:
چربی
گرم
پروتئین
گرم
کربوهیدرات
گرم
دیدگاهتان را بنویسید