تخمه ژاپنی، نوعی تخمه محبوب است که در ایران بسیار مورد استفاده قرار میگیرد اما جالب است بدانید که نام آن اصلا ربطی به ژاپن ندارد و در آن کشور تولید نمیشود. تخمه ژاپنی متعلق به یکی از روستاهای دماوند به اسم جابان است و در واقع نام اصلی آن تخمه جابانی است.ترکیبهای موجود در این تخمه میتواند از کم خونی، بی اشتهایی، سوء جذب و التهاب جلوگیری کند. کلسیم آن برای زنان یائسه در پیشگیری از ابتلا به پوکی استخوان مفید به نظر میرسد. یکی از منابع پروتئین و اسیدهای آمینه ضروری است. اسیدهای آمینه برای حفظ سلامت ماهیچهها، تنظیم ترشح آنزیمها و کمک به انتقال ریزمغذیها به داخل سلولها ضروری هستند. این دانه سرشار از چربی غیر اشباع و مفید است. این چربی برای همه بافتهای بدن و غشای سلولها مفید بوده و مصرف آن باعث کاهش میزان چربی بد خون میشود.میزان نمک این نوع تخمه بالاست، به همین دلیل استفاده از آن می تواند زمینه ساز افزایش فشار خون باشد، بنابراین اگر فشار خون دارید در مصرف این نوع تخمه احتیاط کنید. بو دادن این تخمه ها می تواند باعث افزایش میزان چربی آن شود؛ پس اگر دچار چربی خون هستید، باز هم در مصرف تخمه ژاپنی احتیاط کنید.
تخمه ژاپنی
تبدیل واحد:
کالری:
5.9
چربی
0.44
گرم
پروتئین
0.31
گرم
کربوهیدرات
0.17
گرم
دیدگاهتان را بنویسید