یخمه ترش، یک نوع غذای محلی است که متعلق به شهر اصفهان می باشد. این غذای اصیل اصفهانی طعم شیرین و عالی دارد و با گوشت طبخ می شود. معمولا در اکثر دستور پخت های ایرانی وقتی گوشت جزو مواد اولیه باشد، حتما پیاز نیز همراه آن باید در طبخ مورد استفاده قرار گیرد، اما در این نوع غذای محلی از پیاز استفاده نشده است. طعم این خوراک شیرین است و طعم بخصوصی دارد که کاملا با دیگر غذاهای محلی ایرانی متفاوت است.استفاده از مواد اولیه خاص و مکمل یکدیگر در طبخ این غذا باعث شده است که یخمه ترش جزو پرخاصیت ترین خوراک ها برای سلامتی و شادابی باشد. در واقع وجود انواع مواد معدنی و پروتئین ها در مواد یخمه ترش چون فیبر، کلسیم، زینک، آهن، فسفر، کولین، سلنیوم، پروتئین، ویتامین های A ،B ،C ،E و… خواص و مزایای این غذا را چند برابر کرده است.
یخمه ترش

                      تبدیل واحد:
                      
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                        کالری:
                        2.5
                      
                      
                          چربی
                          0.07
                         گرم
                        
                        
                          پروتئین
                          0.15
                          گرم
                        
                        
                          کربوهیدرات
                          0.31
                          گرم
                        
                       
               
               
               
               
               
              
 
               
               
               
              




دیدگاهتان را بنویسید