آبگوشت یکی از خوراکهای سنتی ایران است. در پختن آبگوشت از گوشت و دنبه گوسفند، سیب زمینی ،گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی و نخود استفاده می گردد. آبگوشت در دو مرحله خورده می شود. اول آب آن را با تکههای نان مخلوط نموده و میخورند. در مرحله دوم بقیه مواد را میتوان با گوشتکوب کاملاً کوبیده یا نکوبیده با نان، پیاز و چاشنی مانند ترشی و سبزی میل کرد(گوشت کوبیده).گوشت کوبیده در واقع حاوی حبوبات و گوشت درون آبگوشت می باشد. از آنجا که حبوبات منبع پروتئین گیاهی و گوشت منبع پروتئین حیوانی است، این غذا سرشار از مواد مغذی برای بدن می باشد.
گوشت کوبیده

تبدیل واحد:
کالری:
2
چربی
0.12
گرم
پروتئین
0.2
گرم
کربوهیدرات
0.14
گرم





دیدگاهتان را بنویسید