غنچه های گلک به نام کپر ( به انگلیسی : capers ) شناخته می شود. از غنچه های گلک هم ترشی درست می کنند که در ایران به نام خاویار گیاهی شناخته می شود.ترشی گلک به نام های ترشی هندوانه ابوجهل و ترشی شپله هم شناخته می شود.هندوانه ابوجهل در ناحیه کرمانشاه و همدان به نام شپله شناخته می شود. این گیاه برای درمان درد مفاصل ، کاهش چربی خون ، کاهش تشنج و اسپاسم و بهبود دهنده عملکرد کبد ، باز کردن گرفتگی های کبد و طحال مفید است.
گلک

تبدیل واحد:
کالری:
چربی
گرم
پروتئین
گرم
کربوهیدرات
گرم





دیدگاهتان را بنویسید