گلوکز

تبدیل واحد:
کالری: 3.87
چربی گرم

پروتئین گرم

کربوهیدرات 0.95 گرم

گلوکز مایع فرآورده ای بیرنگ یا کمی زرد که به صورت محلول شربتی شکل غلیظ و چسبنده می باشد . این فراورده فاقد بو و دارای مزه شیرین است. گلوکز مایع فرآورده ای است که از هیدرولیز ناقص نشاسته حاصل می شود. قسمت عمده این ترکیب شامل دکستروز همراه با دکسترین، مالتوز و آب می باشد.گلوکز مایع را معمولا از نشاسته ذرت به دست می آورند. بدین ترتیب که نشاسته شسته شده را با اسید کلریدریک رقیق ، مخلوط کرده و آن را برای مدل ۲۲ دقیقه در فشار ۳۰ پوند حرارت می دهند . سپس اسید را خنثی نموده و محلول خنثی شده نشاسته را سانتریفیوژ و صاف می نمایند. در خاتمه محلول صاف شده را که زلال می باشد تبخیر نموده و به صورت شرتبی شکل در می آورند.

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404