گشنیز ازجمله سبزیجات معطری است که اگرچه به لحاظ فرم ظاهری به جعفری شباهت دارد ولی برگهای آن بسیار لطیفتر از جعفری است.به همین خاطر بعضیها آن را به صورت خام نیز در سبزیخوردن و سالاد مورد استفاده قرار میدهند. این سبزی معطر نه تنها بهصورت خام و پخته مصرف میشود بلکه از تخم آن – درواقع میوه گشنیز است – نیز بهعنوان طعمدهنده در بعضی غذاها و بخصوص ترشیها استفاده میکنند. تخم گشنیز علاوه بر این دارای خواص درمانی بسیاری نیز هست.برگ و تخم گشنیز هردو دارای طبیعت سرد و خشک هستند. این گیاه سرشار از انواع ویتامینها – بهویژه ویتامین A و C است.
گشنیز تازه
تبدیل واحد:
کالری:
0.2
چربی
0.006
گرم
پروتئین
0.02
گرم
کربوهیدرات
0.018
گرم
دیدگاهتان را بنویسید