کیل

تبدیل واحد:
کالری: 0.49
چربی 0.01 گرم

پروتئین 0.04 گرم

کربوهیدرات 0.09 گرم

یکی از اعضای خانواده کلم، کیل است که جزء کلم‌های ناشناخته محسوب می‌شود. این گیاه نوعی بروکلی است که برگ‌های پهن و البته ضخیم و پیچ در پیچی دارد. برگ‌های آن سبز تیره هستند که در بخش های انتهایی چین خورده اند و حاوی خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی بسیار بالایی می باشند.کلم کیل می تواند در تهیه سوپ، سالاد و حتی پیتزا مورد استفاده قرار گیرد. همچنین می توان آن را له کرد و با گردو و سرکه بالزامیک تفت داد یا با پاستا، دانه کاج و روغن زیتون تفت داد.از جمله خواص کلم کیل می توان به سم زدایی بدن، پیشگیری از پوکی استخوان، تقویت چشم و جلوگیری از پرخوری اشاره کرد.

×
fitness-quiz-1404