یکی از اعضای خانواده کلم، کیل است که جزء کلمهای ناشناخته محسوب میشود. این گیاه نوعی بروکلی است که برگهای پهن و البته ضخیم و پیچ در پیچی دارد. برگهای آن سبز تیره هستند که در بخش های انتهایی چین خورده اند و حاوی خواص آنتیاکسیدانی و ضدالتهابی بسیار بالایی می باشند.کلم کیل می تواند در تهیه سوپ، سالاد و حتی پیتزا مورد استفاده قرار گیرد. همچنین می توان آن را له کرد و با گردو و سرکه بالزامیک تفت داد یا با پاستا، دانه کاج و روغن زیتون تفت داد.از جمله خواص کلم کیل می توان به سم زدایی بدن، پیشگیری از پوکی استخوان، تقویت چشم و جلوگیری از پرخوری اشاره کرد.
کیل
تبدیل واحد:
کالری:
0.49
چربی
0.01
گرم
پروتئین
0.04
گرم
کربوهیدرات
0.09
گرم
دیدگاهتان را بنویسید