کویی تره، یکی زا غذاهای خوشمزه و قدیمی گیلانی است که از نظر ظاهری، شبیه به میرزا قاسمی و حتی فسنجان است؛ اما در تهیه آن بهجای بادمجان از کدوحلوایی استفاده میشود. سیر، گردوی سابیده شده و رب انار یا رب آلوچه از دیگر مواد تشکیلدهنده این غذا هستند. کدوحلوایی، منبع غنی کلسیم، پتاسیم و فسفر، ویتامینهای C ،E و A و همچنین ویتامینهای گروه B است.
کویی تره

تبدیل واحد:
کالری:
2.45
چربی
0.21
گرم
پروتئین
0.12
گرم
کربوهیدرات
0.07
گرم





دیدگاهتان را بنویسید