کولی غورابیج

تبدیل واحد:
کالری: 2.64
چربی 0.21 گرم

پروتئین 0.12 گرم

کربوهیدرات 0.07 گرم

کولی غورابیج، یکی از غذاهای محلی گیلانی است که با ماهی کولی، سبزیجات معطر، شکر، گردو و آبغوره درست می‌شود و معمولا آن را با کته محلی، کره و لوله پیاز (شبیه پیازچه) سرو می‌کنند. در هنگام خرید ماهی کولی، حتما توجه کنید که این ماهی تازه باشد. کولی تازه دارای چشم‌های برجسته و براق و گوشت آن سفت است و اثر انگشت روی سطح آن باقی نمی‌ماند؛ در حالی که کولی کهنه شل و نرم است.

×
fitness-quiz-1404