کنگر پخته

تبدیل واحد:
کالری: 0.53
چربی 0.003 گرم

پروتئین 0.02 گرم

کربوهیدرات 0.11 گرم

کنگر طبیعتی گرم و خشک دارد و به همین علت آن را با ماست نیز می‌خورند و در ضمن برای آن دسته از افرادی که گرم‌مزاج هستند، خوردن آن توصیه می‌شود. کنگر منبع غنی پتاسیم است.این سبزی سرشار از ویتامین ‌های A، B، E و املاح معدنی است. قسمت مورد استفاده ی این سبزی، مانند کرفس، ساقه آن است که پس از جدا کردن تیغ‌ ها و کمی تفت دادن در روغن می ‌توان برای طبخ خورش به کار برد.این سبزی موجب کاهش کلسترول و تری‌ گلیسیرید خون می ‌شود و به دلیل داشتن پتاسیم یک کاهنده مفید فشار خون به حساب می‌آید؛ پس خوردن کنگر را به کسانی که از چربی و فشار خون بالا رنج می ‌برند یا مستعد بیماری ‌های قلبی ـ عروقی هستند، توصیه می ‌کنیم.این سبزی به دلیل مواد فیبری، قابلیت هضم کم و خاصیت مسهلی و ملینی دارد و میزان کالری آن بسیار محدود است.

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404