کمپوت یا خوشاب نوعی دسر است که در قرن هفدهم بوجود آمده و منشأ آن کشور فرانسه است. کمپوت از میوهٔ کامل یا خردشده و شربت ترکیب شدهاست. تقریبا با تمام میوهها میتوان کمپوت تهیه کرد. برای تهیه کمپوت معمولا میوه درسته یا خردشده را با آب و شکر میپزند و به آن افزودنیهایی برای عطر و رنگ بهتر اضافه میکنند.
بسیاری از افراد به دلیل داشتن مشکلات گوارشی، قادر به هضم و جذب میوه خام نیستند. همچنین بسیاری از بچهها به کمپوت بیش از میوه خام علاقه دارند؛ بنابراین توصیه میکنیم هر از گاهی میوههای باقی مانده در یخچال را کمپوت کنید تا هم از خراب شدن آنها جلوگیری شود و هم از خواص میوه استفاده کنید.
کمپوت گیلاس یکی از کمپوت های پرطرفدار است. گیلاس سرشار از ترکیبات آنتیاکسیدانی می باشد، از اینرو روند پیری را به تاخیر میاندازد. کاهش احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی نیز یکی دیگر از خواص گیلاس است. این میوه ی خوش طعم برای کلیهها مفید است و به دفع سموم از بدن کمک میکند.
گیلاس سوخت ساز بدن را افزایش داده و به هضم غذا کمک میکند. همچنین سیستم اعصاب را تسکین داده و با تولید هورمون شادی در بدن، احساس بهتری را در ما ایجاد میکند.






دیدگاهتان را بنویسید