کمپوت یا خوشاب نوعی دسر است که در قرن هفدهم بوجود آمده و منشأ آن کشور فرانسه است. کمپوت از میوهٔ کامل یا خردشده و شربت ترکیب شدهاست. تقریبا با تمام میوهها میتوان کمپوت تهیه کرد. برای تهیه کمپوت معمولا میوه درسته یا خردشده را با آب و شکر میپزند و به آن افزودنیهایی برای عطر و رنگ بهتر اضافه میکنند.
بسیاری از افراد به دلیل داشتن مشکلات گوارشی، قادر به هضم و جذب میوه خام نیستند. همچنین بسیاری از بچهها به کمپوت بیش از میوه خام علاقه دارند؛ بنابراین توصیه میکنیم هر از گاهی میوههای باقی مانده در یخچال را کمپوت کنید تا هم از خراب شدن آنها جلوگیری شود و هم از خواص میوه استفاده کنید.
یکی از کمپوت های خوش طعم، کمپوت سیب است.
سیب سرشار از فیبر است و مصرف منظم آن به حرکات روان روده، جلوگیری از یبوست و اختلالات معده کمک میکند. سیب با افزایش ترشح شیرههای گوارشی و معدوی باعث افزایش جذب مواد مغذی میشود. همچنین به زدودن کلسترول اضافی از رگها و عروق خونی کمک میکند و به لطف این خاصیت، سلامت قلب را تضمین میکند و احتمال بروز تصلب شرایین را کاهش می دهد.






دیدگاهتان را بنویسید