کمپوت یا خوشاب نوعی دسر است که در قرن هفدهم بوجود آمده و منشأ آن کشور فرانسه است. کمپوت از میوهٔ کامل یا خردشده و شربت ترکیب شدهاست. تقریبا با تمام میوهها میتوان کمپوت تهیه کرد. برای تهیه کمپوت معمولا میوه درسته یا خردشده را با آب و شکر میپزند و به آن افزودنیهایی برای عطر و رنگ بهتر اضافه میکنند.بسیاری از افراد به دلیل داشتن مشکلات گوارشی، قادر به هضم و جذب میوه خام نیستند. همچنین بسیاری از بچهها به کمپوت بیش از میوه خام علاقه دارند؛ بنابراین توصیه میکنیم هر از گاهی میوههای باقی مانده در یخچال را کمپوت کنید تا هم از خراب شدن آنها جلوگیری شود و هم از خواص میوه استفاده کنید.کمپوت زرد آلو مانند میوه ی آن طرفداران خاص خود را دارد. زردآلو بازکننده گرفتگی های مجاری عروق می باشد. آرام بخش و نشاط آور است. برای درد مفاصل و رماتیسم نیز مفید است.
کمپوت زرد آلو

تبدیل واحد:
کالری:
0.48
چربی
گرم
پروتئین
0.01
گرم
کربوهیدرات
0.12
گرم





دیدگاهتان را بنویسید