کمپوت یا خوشاب نوعی دسر است که در قرن هفدهم بوجود آمده و منشأ آن کشور فرانسه است. کمپوت از میوهٔ کامل یا خردشده و شربت ترکیب شدهاست. تقریبا با تمام میوهها میتوان کمپوت تهیه کرد. برای تهیه کمپوت معمولا میوه درسته یا خردشده را با آب و شکر میپزند و به آن افزودنیهایی برای عطر و رنگ بهتر اضافه میکنند.بسیاری از افراد به دلیل داشتن مشکلات گوارشی، قادر به هضم و جذب میوه خام نیستند. همچنین بسیاری از بچهها به کمپوت بیش از میوه خام علاقه دارند؛ بنابراین توصیه میکنیم هر از گاهی میوههای باقی مانده در یخچال را کمپوت کنید تا هم از خراب شدن آنها جلوگیری شود و هم از خواص میوه استفاده کنید.کمپوت آناناس یکی از کمپوت های خوش طعم است. آناناس خاصیت هایی نظیر کمک به حفظ سلامت دستگاه گوارش، رفع سرفه، بهبود گردش خون و کاهش فشار خون، آرتروز، سلامت بافت و تقویت استخوان را همراه دارد.این میوه ی خوش طعم سرشار از فیبر است که فرایند گوارش را بهبود می بخشد و از پیشرفت اسهال، سندروم روده تحریک پذیر و یبوست جلوگیری می کند.
کمپوت آناناس

تبدیل واحد:
کالری:
0.57
چربی
گرم
پروتئین
گرم
کربوهیدرات
0.14
گرم








دیدگاهتان را بنویسید