کاسترول خمیری بادمجان

تبدیل واحد:
کالری: 3
چربی 0.15 گرم

پروتئین 0.16 گرم

کربوهیدرات 0.25 گرم

کاسترول بادمجان یا کاسرول بادمجان (Eggplant Casserole) غذایی فرانسوی و لذیذ است که در فر پخته می شود. کاسرول اصطلاحا به هر غذایی که در ظرف های بزرگ با دیوارهای عمیق در فر پخته می شود گفته می شود.در تهیه کاسرول بادمجان از بادمجان، گوشت چرخ کرده، فلفل دلمه ای، خمیر آماده و سیر و فلفل دلمه ای استفاده می شود.ماده اصلی این غذا بادمجان است. بادمجان منبع غنی ویتامین‌های B، ویتامین A و C و مواد معدنی مختلف از جمله کلسیم، فسفر، مس، گوگرد، منیزیم، پتاسیم و آهن است. بادمجان دارای آنتی اکسیدان است.

×
fitness-quiz-1404