کاری پلو یکی از غذاهای برنجی محبوب و پرطرفدار منسوب به شیراز است. پخت این غذا آسان و به قدری خوشمزه است که در شهرهای دیگر هم یک غذای رایج محسوب میشود. استفاده از ادویه کاری در این غذا به آن طبعی گرم و عطر و طعمی خوش میدهد. ادویه کاری در آشپزی ایرانی و حتی بینالمللی یک ادویه شناخته شده و ضروری است. این ادویه مخلوطی از چندین چاشنی معطر مثل هل، زردچوبه، گشنیز و… است و خواص دارویی درمانی بسیاری به غذاها میبخشد. خاستگاه اصلی ادویه کاری کشور هندوستان است. از خواص دارویی درمانی ادویه کاری میتوان به خاصیت ضدچربی آن در خنثی کردن چربی غذاها و دفع ضررهای آن از بدن اشاره کرد. از دیگر فایدههای این ادویه تقویت حافظه، کاهش چین و چروک پوست، لاغری سریع، تقویت عملکرد دستگاه گوارش و درمان بیخوابی است و در بازار یک چاشنی غذایی پرخاصیت و ارزشمند شناخته میشود.
کاری پلو ( با گوشت )

تبدیل واحد:
کالری:
2.29
چربی
0.08
گرم
پروتئین
0.12
گرم
کربوهیدرات
0.24
گرم





دیدگاهتان را بنویسید