پیتزا یونانی یکی از پیتزاهای بسیار خوشمزه می باشد که مواد زیادی برای تهیه آن نیاز نیست و یکی از مهم ترین نکات تهیه پیتزا یونانی عمق کم می باشد و مانند پیتزاهای آمریکا خمیر را زیاد ضخیم نمی گیرند و در تابه های کم عمق تهیه می شود و مواد رویه آن کاملا سلیقه ای می باشد. در ایالات متحده آمریکا، پیتزا به سبک یونانی در مناطق نیوانگلند و مناطقی از ایالت شرقی نیویورک رایج است این پیتزا در سال ۱۹۵۴ توسط مردم یونان اهل آلبانی کشف شد در سال ۱۹۸۰ در کانتیکت حدود ۴۰% فروش پیتزا توسط یونانی ها اداره می شد.
پیتزا یونانی
تبدیل واحد:
کالری:
2.5
چربی
0.09
گرم
پروتئین
0.09
گرم
کربوهیدرات
0.2
گرم
دیدگاهتان را بنویسید