پنیر از خانواده لبنیات به حساب می آید و در سراسر دنیا انواع مختلفی دارد. پنیر شامل مواد مغذی فراوانی مانند پروتئین، ویتامین، فسفر، مواد معدنی، فیبر و آهن است.
پنیر برای کودکان در حال رشد، بزرگسالان و افراد دیابتی مفید است به علاوه افراد با عدم تحمل لاکتوز هم می توانند مقدار کمی پنیر بخورند. بهترین پنیر برای این افراد، پنیر چدار و فتا است. پنیر برای کسانی که چربی خون دارند، مبتلایان به ورم کبد و کیسه صفرا توصیه نمی شود.خوردن پنیر به تنهایی و در وعده صبحانه، فرد را دچار رخوت، سستی و کندی در یادگیری می کند، بهترین زمان مصرف پنیر، وعده شام و به همراه مصلحات آن مانند گردو، زیره، سیاهدانه و آویشن است.
پنیر سفید
تبدیل واحد:
کالری:
2.5
چربی
0.2
گرم
پروتئین
0.14
گرم
کربوهیدرات
0.04
گرم
دیدگاهتان را بنویسید