پسته تازه

تبدیل واحد:
کالری: 3.3
چربی 0.45 گرم

پروتئین 0.2 گرم

کربوهیدرات 0.27 گرم

پسته یکی از اجزای مهم و ثابت آجیل ایرانی است که میزان پتاسیم بالایی دارد و به علت داشتن مواد مغذی از اهمیت بسیاری برخوردار است. چهار نوع پسته در ایران تولید می شود: فندقی، کله قوچی، اکبری و احمد آقایی.پسته سرشار از مس، منیزیم و انواع ویتامین‌های گروه B است که دستگاه ایمنی بدن را تقویت می‌کند. پسته یکی از مغزهایی است که بیشترین مقدار فیبر غذایی را در خود دارد و می‌تواند علاوه بر بهبود گوارش به کاهش میزان کلسترول و قند خون کمک کند. همچنین به عنوان یک منبع آهن برای جلوگیری از کم‌خونی مفید است.

مصلح‌های خوراکی:

انار

سکنجبین

سرکه

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404