پسته یکی از اجزای مهم و ثابت آجیل ایرانی است که میزان پتاسیم بالایی دارد و به علت داشتن مواد مغذی از اهمیت بسیاری برخوردار است. چهار نوع پسته در ایران تولید می شود: فندقی، کله قوچی، اکبری و احمد آقایی.پسته سرشار از مس، منیزیم و انواع ویتامینهای گروه B است که دستگاه ایمنی بدن را تقویت میکند. پسته یکی از مغزهایی است که بیشترین مقدار فیبر غذایی را در خود دارد و میتواند علاوه بر بهبود گوارش به کاهش میزان کلسترول و قند خون کمک کند. همچنین به عنوان یک منبع آهن برای جلوگیری از کمخونی مفید است.
پسته تازه
تبدیل واحد:
کالری:
3.3
چربی
0.45
گرم
پروتئین
0.2
گرم
کربوهیدرات
0.27
گرم
دیدگاهتان را بنویسید