پاپایا

تبدیل واحد:
کالری: 0.43
چربی گرم

پروتئین گرم

کربوهیدرات 0.11 گرم

پاپایا که به اسم خربزه درختی هم شناخته می شود، میوه‌ای با طعمی شیرین و بافتی کره ای است.این میوه سرشار از آنتی‌اکسیدان است که باعث کاهش التهاب، مبارزه با بیماری‌های مختلف و البته جوان ماندن می‌شود.مزایا و خواص پاپایا در همین موارد خلاصه نمی‌شود؛ این میوهٔ گرمسیری به هضم بهتر غذا، تسکین دندان درد، دردهای عادت ماهیانه، تقویت سیستم ایمنی بدن، مراقبت از پوست و حفظ سلامت قلب کمک می‌کند. مصرف پاپایا به اندازه متعادل، مانعی ندارد اما مصرف پاپایا در دوران بارداری خطرناک است. علت این است که پاپایا میوه‌ای گرم شناخته می‌شود و غلظت پاپایا در حالت نارس و نیمه‌رسیده می‌تواند موجب افزایش انقباضات رحم و سقط جنین شود.همچنین پاپایای خام یا نارس باعث ایجاد درد در روده و معده می‌شود و گاهی در مری هم حفره‌هایی ایجاد خواهد کرد.دانه‌های این میوه حاوی آنزیم‌هایی سمی موسوم به کارپین است. بنا به تحقیقات علمی، این ماده، اعصاب مرکزی را بی‌حس و فلج می‌کند. بی‌حسی اعصاب مرکزی باعث فلج شدن یا فلج عضلات قلبی می‌شود. در برخی از موارد هم کارپاین باعث باریک شدن رگ‌های قلبی و انسداد آنها می‌شود.

مصلح‌های خوراکی:

سرکه

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404