ماهی سالمون خام

تبدیل واحد:
کالری: 1.79
چربی 0.1 گرم

پروتئین 0.19 گرم

کربوهیدرات گرم

در میان ماهی‌های مختلف، ماهی سالمون یکی از مغذی‌ترین غذاها در جهان است. این ماهی چرب محبوب، سرشار از مواد مغذی، ویتامین‌ها و مواد معدنی است و می‌تواند عوامل خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و علائم افسردگی را کاهش دهد. گوشت ماهی سالمون بسیار لذیذ است و می‌توان آن را به روش‌های متفاوتی طبخ کرد. ماهی سالمون سرشار از اسیدهای چرب امگا۳ است که موجب کاهش التهاب، پایین آمدن فشارخون و کاهش عوامل خطر ابتلا به بیماری می‌شوند.همچنین سالمون منبع غنی از پروتئین؛ ویتامین های گروه B و پتاسیم است. سلنیوم موجود در گوشت ماهی سالمون که حتی از ماهی تن و هرینگ نیز بیشتر است، با تقویت سیستم ایمنی بدن از ایجاد عفونت‌ها جلوگیری می کند.ویتامین D ماهی سالمون، نسبت به سایر ماهی‌ها بیشتر بوده و به جذب کلسیم کمک می‌کند. ویتامین ب۱۲ موجود در ماهی سالمون، از کم خونی جلوگیری می کند.ماهی سالمون به واسطه کلسترول خوبی که دارد، می تواند برای ورزشکاران مفید باشد.

مصلح‌های خوراکی:

پودر زنجبیل

×
fitness-quiz-1404