مارچوبه

تبدیل واحد:
کالری: 0.2
چربی گرم

پروتئین 0.02 گرم

کربوهیدرات 0.04 گرم

مارچوبه یکی از سبزی‌هایی است که بیشتر در فصل بهار برداشت می‌شود. البته زمان برداشت آن در مناطق آب و هوایی مختلف، متفاوت است.برای نگهداری مارچوبه باید آنرا در پارچه های مرطوب پیچید و در یخچال قرار داد.مارچوبه سرشار از منیزیم، نیاسین، فسفر، پتاسیم، روی، فیبر و ویتامین‌های A، B، C و E می ‌باشد.مارچوبه ادرار آور است و ضعف مثانه را برطرف می کند. تب بر می باشد. به دلیل داشتن کلروفیل خون ساز است و کسانیکه کم خون هستند میتوانند از آن استفاده کنند. ملین است و به رفع یبوست کمک می کند.همچنین برای رفع نفخ و پیشگیری از پوکی استخوان مورد استفاده قرار می گیرد.

مصلح‌های خوراکی:

سکنجبین

×
fitness-quiz-1404