مارمالاد

تبدیل واحد:
کالری: 2.46
چربی گرم

پروتئین گرم

کربوهیدرات 0.66 گرم

مارمالاد نوعی فرآوردهٔ کنسروی است که از میوه و شکر تهیه شده و معمولاً عاملی مانند ژلاتین برای ژله‌ای شدن به آن اضافه می‌کنند.این خوراکی خوشمزه معمولا بر سر سفره صبحانه، عصرانه یا شیرینی پزی استفاده می‌شود و طعم خاصی را برای افراد به جای می‌گذارد.در واقع مارمالاد به مربای خمیری شکلی گفته می‌شود که به هیچ عنوان تکه‌های میوه در آن وجود ندارد. در مارمالاد، چون زمان پخت کوتاه است عطر و طعم میوه بهتر حفظ می‌شود. مارمالاد‌ها اگر با دقت و به طور صحیح درست و در شیشه‌های استریلیزه نگهداری شوند، می‌توان آن‌ها را به مدت یک سال در یخچال نگهداری کرد.

×
fitness-quiz-1404