لوبیا پلو شیرازی با مرغ

تبدیل واحد:
کالری: 1.9
چربی 0.01 گرم

پروتئین 0.1 گرم

کربوهیدرات 0.35 گرم

تنوع لوبیا پلو در میان غذاهای ایرانی بسیار زیاد است و در شهرهای مختلف به شیوه و با مواد مختلفی درست می شود. همچنین معمولا در کنار لوبیا سبز، تکه های گوشت گوسفندی، مرغ، گوشت قلقلی و گوشت چرخ کرده هم در این غذا استفاده می شود. اما طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی فرق دارد. در این غذا به جای لوبیا سبز، از لوبیا چشم بلبلی استفاده می شود و سبزی اصلی آن هم شوید است.شیرازی ها در طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی از شوید تازه ساطوری شده استفاده می کنند. اگر این سبزی را در دسترس نداشتید، می توانید از شوید خشک استفاده کنید و در غیر این صورت، سبزی های معطر دیگر را به کار ببرید. می توانید از ترکیب شوید خشک و تازه به صورت مساوی هم استفاده کنید.

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404