لوبیا قرمز پخته

تبدیل واحد:
کالری: 1.27
چربی گرم

پروتئین 0.09 گرم

کربوهیدرات 0.23 گرم

لوبیا قرمز یک از انواع مرسوم لوبیا است. به جهت شباهت ظاهری آن به کلیه، این لوبیا به نام لوبیا کلیوی هم شناخته می شود.

مصرف منظم و به اندازه انواع لوبیا می‌تواند سطح کلسترول‌ خون را پایین بیاورد و یک ماده ضد باکتری مناسب محسوب می‌شود.

لوبیا به تعادل قند خون کمک کرده و از مشکلات ناشی از افت قند نیز پیشگیری می کند.

از خواص لوبیا، تنظیم میزان ضربان قلب و فشار خون است. همچنین مصرف لوبیا احتمال بروز بیماری های قلبی-عروقی را کاهش داده و به بهبود گردش خون کمک زیادی می کند.

یکی دیگر از خواص لوبیا، موثر بودن در کنترل و کاهش وزن است. پروتئین گیاهی، فیبر و نشاسته موجود در لوبیا، باعث تنظیم متابولیسم شده و از پرخوری جلوگیری می کند.

مصرف لوبیا به دلیل داشتن پتاسیم بالا، به پیشگیری از ریزش مو نیز کمک می کند.

لازم است بدانید که با توجه به اینکه مقدار پروتئین انواع لوبیا بالا است، لذا مبتلایان به بیماری نقرس بایستی در مصرف آن احتیاط کنند.
انواع لوبیا بسیار نفاخ بوده، بنابراین توصیه میشود قبل از مصرف به مدت ۱۲ ساعت در آب خیسانده تا نفخ آن گرفته شود.

مصلح‌های خوراکی:

زنجبیل تازه

زیره سبز

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404