لابستر بخار پز

تبدیل واحد:
کالری: 0.97
چربی 0.01 گرم

پروتئین 0.2 گرم

کربوهیدرات گرم

“لابستر یکی از موجودات دریایی و از دسته ی سخت پوستان است. لابستر که به آن کرکُند یا شاه میگو هم گفته می شود یکی از غذاهای مورد علاقه ی برخی مردم دنیا است. اما آیا می دانستید که معروفترین روش طبخ لابستر، این است که آن را زنده در آب در حال جوشیدن فرو می برند و می پزند.لابستر ها به طور طبیعی در گوشت خود باکتری های مضری دارند. به محض این که لابستر می میرد، باکتری های مضر به طرز دیوانه واری شروع به تکثیر می کنند و مقادیر زیادی سم درون بدن آنها تولید می شود که در این حالت با پختن در درجه حرارت بالا هم این سم ها از بین نمی روند. به همین دلیل و برای از بین بردن این مسمومیّت غذایی، لابستر را زنده در آب جوش می اندازند تا در طول پخت در آب جوش بمیرد.در برخی کشورها این روش پخت ممنوع است و باید لابستر را قبل از پختن با چاقو ضربه ای بزنند، این ضربه شاید لابستر را نکشد، اما حداقل با بی حس کردن باعث کاهش واکنش عصب های او در مواجهه با آب جوش خواهد شد.

مصلح‌های خوراکی:

سکنجبین

×
fitness-quiz-1404