نام این قهوه از یک شیرینی تافی متعلق به کشور کره جنوبی می باشد. در اصل دالگونا به دلیل بافت کرمی و تافی مانند بخش رویی این نوشیدنی این نام را روی آن گذاشتهاند. تهیه قهوه دالگونا بسیار ساده است و به هیچ دستگاه خاصی نیاز ندارد. در طرز تهیه دالگونا به سبک کره جنوبی پودر قهوه فوری، شکر و آبجوش را در یک ظرف کوچک میریزند و به آرامی با هم مخلوط میکنند. سپس با همزن برقی یا دستی آنقدر مواد را هم میزنند تا پف کند و یک بافت خامهای پیدا کند. حدود ۲ دقیقه باید هم بزنید تا یک بافت خامهای مثل ابر درست شود (اگر همزن ندارید با چنگال به مدت ۱۵ دقیقه هم بزنید). سپس در یک لیوان چند تکه یخ بریزید و تا نیمه روی یخها شیر بریزید. حالا بافت خامهای را روی شیر بریزید و در صورت تمایل با پودر قهوه یا شکلات تزیین کنید.
قهوه دالگونا

تبدیل واحد:
کالری:
0.55
چربی
0.02
گرم
پروتئین
0.03
گرم
کربوهیدرات
0.08
گرم








دیدگاهتان را بنویسید